2777
2789
عنوان

قرمزی بدن نی نی

73 بازدید | 9 پست

دوستای عزیزم پسرم ۵ماهه نیمه هست همیشه پوشک بارلی میبیستم یا هپی لایف این دفعه ۴روز پیش پوشک بیبی کینگ خریدم براش بستم امروز کنار رون پاش و قسمت پشتش خیلی قرمز شده ممکنه پوشک سوزونده باشه بچمو؟😭😭

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛

اخ خدا نی نی تپلیه؟😍😍

عزیزم سودو کرم بگیر.

برای جای عرف سوختگی یا هرچیزی عاااالیه.

من دختر خواهرم کوفته قلقلی بود این کرم آب رو آتیش بود.

حتی تابستونا زیر بغلشم عرق سوز میشد😁😁

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!

شایدحساسیت داره.بهش نمیسازه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ خدا نی نی تپلیه؟😍😍

معمولی عزیزم ببخشید قسمت مقعد تا یه مقدار بیشتر همش قرمزه خیلی نگرانم اولین باره اینجوری شده؟تند تند پوشک عوض میکنم

معمولی عزیزم ببخشید قسمت مقعد تا یه مقدار بیشتر همش قرمزه خیلی نگرانم اولین باره اینجوری شده؟تند تند ...

عزیزم تابستونه نگران نباش.

۹۵٪ نوزادا پیش‌میاد براشون چون پوستشون حساسه

موقعی که مطمئن بود دستشویی نمیکنه یکم پوشکشو باز بزار هوا بخوره

ولی کنارش بشین یه وقت آبیاری نکنه خونتو 😁😁

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!
عزیزم تابستونه نگران نباش. ۹۵٪ نوزادا پیش‌میاد براشون چون پوستشون حساسه موقعی که مطمئن بود دستشویی ...

مرسی از راهنمایت عزیزم

عزیزم اینم اون کرمی بود که گفتم عالیه.

آب رو آتیشه.

هربار خواستی استفاده کنی با یه چوش پاک کن ازش بردار با همون برای نی نی قشنگت بزن ❤️

فقط طوری‌بزن که یک لایه نازک روش بمونه.

یک دونش تا سه سال حداقل مصرف‌میشه 

عزیزم اینم اون کرمی بود که گفتم عالیه. آب رو آتیشه. هربار خواستی استفاده کنی با یه چوش پاک کن ازش ...

ممنون از راهنمایت عزیزم لطف کردی

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792