2777
2789

بله

برای ارشد میدونم ۲۰٪ تاثیر مستقیم داره

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

معدل موثر و نحوه ی محاسبه ی ان در ازمون کارشناسی ارشد

👇👇👇👇

⛔️نحوه ی محاسبه ی معدل موثر ،از دانشگاهی به دانشگاه دیگر متفاوت می باشد👇👇

✅مثال:برای دانشگاه های برتر(محل تحصیل داوطلب در کارشناسی) ثاثیر بیشتر(1/09) مانند(دانشگاه تهران)برای دانشگاه های دولتی دیگر علامه (1/05)و برای دانشگاه های غیر ملی مانند پیام نور و غیر انتفاعی داری ضریب (1/005) و تاثیر کمتر خواهد بود

⛔️نکته;فردی در نظر بگیرید با معدل 14 دوره لیسانس👇👇

این فرد اگر در دانشگاه های برتر تحصیل کرده باشد با توجه به ضریب بالای این دانشگاه ها معدل موثر او (15)و اگر دانشگاه های ملی شهرستان باشد(14/5)و اگر دانشگاه های غیر انتفاعی-پیام نور باشد(14/05) محاسبه خواهد شد

⛔️نکته:اگر داوطلبی دارای معدل خوبی باشد که چه بهتر،در غیر اینصورت معدل پایین با نمره ی ازمون(80)درصد به راحتی قابل جبران است

⛔️نکته:اگر دانشجویی معدلش 14 باشد،و رتبه ی او در ازمون کتبی 30،این معدل پایین فقط رتبه ی داوطلب را از 30 به 35 انتقال می دهد،و تاثیر زیادی روی رتبه های خوب ندارد

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
یعنی از ترم اول تا آخر حساب میکنن?

معدل همه ی ترم ها رو جمع میکنی و بعد تقسیم بر تعداد ترم هات میکنی مثلا اگه هشت ترمه تموم کردی تقسیم بر هشت میکنی

اون میشه معدل کلت تقریبا

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)