2777
2789
عنوان

📸🎈بیاین نظر واقعیتونو بگین+اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 2499 بازدید | 150 پست

از همون اول خط شروع کردی به مخ زدنش😂😐 فکر کنم هدفت بیشتر مخ زدنش بوده تا سوال راجب رشتت😐🤣

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو قشنگ چراغ سبز دادی اون زیاد جدی نگرفته اینقدر اینجوری دورش هس تو توش گم میشی😕

پس بیخیال شم نه؟😑

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
از همون اول خط شروع کردی به مخ زدنش😂😐 فکر کنم هدفت بیشتر مخ زدنش بوده تا سوال راجب رشتت😐🤣

نه بخدا اینجا که کسی منو نمیشناسه دروغ بگم ولی بخدا قصدم این نبود😁وسط چت کراش زدم.

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

واای اسی من جای پسره کلی ب پیامات خندیدم 😂😂

مگه داری اخبار میگی چشم انداز این رشته😨😂

جواب همه ابهام هارو گرفتم😨😂

در کل مشخص بود قصد مخ زدن داری ولی خب یکم ناشیانه تعریف کردی ازش ایشونم خیلیی عادی جواب داده اصلن توهم نزن خواهش🙏

حبیب# نباشیم✌

چرا بدترین کنکوره??

چون عزیزم امسال خیلی از بچه های قدر واقعا خسته شدن از طولانی شدن کنکور و خودشونو باختن و اگ بمونن پشت کنکور میشن رقیب خیلی سخت واسه بقیه

و اینکه یه سری از نظام قدیمی هایی ک رتبشون مرزی میشه سال دیگه دوباره کنکور میدن

امسالم خیلی از بچه ها شل شدن و گذاشتن واسه سال بعد

کنکور ۱۴۰۰ خیلی رقابت سنگین میشه

۷ساله یه حاجتو از خدا میخوام میشه واسه رسیدن بهش یه صلوات بفرستید من باور دارم دعای شما واسم معجزه میکنه
در ضمن تو یه کم چراغ سبز نشون دادی حالا خوشش بیاد ازت که خودش ادامه می ده ولی فعلا که به نظر نمی رسه ...

سی ام نپرسم امتحان چطور بود نه😑من بی تجربم واقعا😑خاک توو سرم ۲۳ سالمه اینجا دهه هشتادیا همه بچه دارن

پس بیخیال شم نه؟😑

خودت میدونی سعی کن خودتو کوچیک نکنی چون همه سوالاتو پرسیدی دیگ دوباره pvرفتن خیلی تابلوعه اگ مثلا اونم از تو خوشش اومده باشه یه مدت دیگه پ میده میگ تصمیمتون چی شد تا سر صحبت باز شه ک البته بعید میدونم

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
واای اسی من جای پسره کلی ب پیامات خندیدم 😂😂 مگه داری اخبار میگی چشم انداز این رشته😨😂 جواب همه ...

نمیدونم ولی برا ما این جملات خیلی عادیه توو همین سایت با هزار نفر راجع به پرستاری حرف زدم😐

در هر صورت ممنون از نظرت.آره واقعا توهم زدم😄

سی ام نپرسم امتحان چطور بود نه😑من بی تجربم واقعا😑خاک توو سرم ۲۳ سالمه اینجا دهه هشتادیا همه بچه دا ...

وای اگ میخوای مخشو بزنی اره بهش پیام بده کلا بفهمه درگیرشی احتمالا رل میزنید بعد دیگ باید چنان ب خودت برسی ک مخشو بزنی مجازی اگ خوشت اومده ازش باید پا پیش بزاری دیگ  

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
خودت میدونی سعی کن خودتو کوچیک نکنی چون همه سوالاتو پرسیدی دیگ دوباره pvرفتن خیلی تابلوعه اگ مثلا او ...

آره راست میگی منم بعید میدونم😑مرسی از راهنماییت عزیزم

نمیدونم ولی برا ما این جملات خیلی عادیه توو همین سایت با هزار نفر راجع به پرستاری حرف زدم😐 در هر ص ...

این مدل متنای طولانی روزنامه وار تو محیط تل گرام و چت هم براتون عادیه؟؟؟

وای اگ میخوای مخشو بزنی اره بهش پیام بده کلا بفهمه درگیرشی احتمالا رل میزنید بعد دیگ باید چنان ب خود ...

بعید میدونم کار به رل بکشه

به قول یه کاربر انقد از اینا دورش هست که خیلی عادی جوابتو داده و اصن تو بین دور و بریاش گم میشی🙁

2790
2778
2791
2779
2792