2777
2789
عنوان

بارداری

139 بازدید | 19 پست

سلام من 28 هفته باردارم الان چند وقتی هست واژنم ورم داره و درد داره 

تورو خدا اگر کسی تو بارداری اینجور بوده بگین چکار کردین 

یه بار به دکترم گفتم محل نزاشت 

کلافه شدم از درد و ورم تو رو خدا اگر میدونین راهنمایی کنین 

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم 😍شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍

ببخشید ممکن کمی عفونت باشه 

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید ممکن کمی عفونت باشه 

عفونت دارم ولی اونقدر زیاد نیست که بخواد واژنم این همه ورم کنه و درد داشته باشه 

منم درد واژن داشتم موقع بلند شدن و خوابیدن که دکترم گفت بیشتر استراحت کنم و کار سنگین نکنم 

ورم هم داشتین؟ 

آخه نمیتونم زیاد استراحت کنم یه بچه دیگه هم دارم باید به اونم برسم 

من یه جا خوندم میگفتن واریس خفیف واژن 

امیدوارم که چیزی نباشه

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
ورم هم داشتین؟  آخه نمیتونم زیاد استراحت کنم یه بچه دیگه هم دارم باید به اونم برسم

ورمم داشتم ولی زیاد نبود ولی من بااستراحت خوب شدم حس میکردم بچه اومده تو واژنم

خوش اومدی به زندگیمون ،بمونی برامون❤👶❤

میگم من قبل پری هیچ ترشحاتی نداشتم کلا خشک بودم ولی این ماه ترشحات سفید شیری بدون بو و خارش دارم و زیر دلمم درد میکنه از زمان تخمک گزاری تا الان ... ۵ روز ب پری مونده ب نظرتون علائم بارداری نیست؟؟

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
😐به دکترت بگو اگه محل نزاشت دکترتو عوص کن

باید دوباره برم پیشش 

مجبورم این دکتر رو داشته باشم چون زمانش بامن هماهنگه وقتی هست که همسرم خونه هست میتونه دخترم رو نگه داره 

من یه جا خوندم میگفتن واریس خفیف واژن  امیدوارم که چیزی نباشه

به دکترم سری قبل گفتم یه نگاه بندازه معاینه ایی چیزی گفت تو بارداری اکیدا ممنوع هست معاینه 

خوب ماها که اینطور میشیم باید چکار کنیم