2789
عنوان

خاک بر سر من

838 بازدید | 66 پست

با این زندگی کردنم 

والا هی میگن قناعت کن اینم عاقبتش 

بعد ۴ سال امروز تااااازه آقارو اینم ب زور بردمش ک عکسای عروسیمونو بگیریم شده ۱ ملیون 

تو حسابش آنی ۱۹۰ ملیون پوله ها 

بعد میگه عکس کوچیکتر میگرفتی ک ارزون تر بشه 

کلی سرم نق زده بعدم میگه بیا هی میگی عکسای عروسی عکسای عروسی ۱ تومن گذاشتی رو دستم 

همش تقصیرخود خاک بر سرمه گفت ندارم ندارم گفتم اشکال ندارع یکم ک دستت بازتر شد میریم میگیریم حالام ک دستش باز شده برا ۱ تومن کلی منت میذاره 

کاش ی روزی بیاد ک من بتونم از دست این مرد راحت شم واقعا خستم کردع با خسیس بازیاش 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

۴ سال صبر کردی؟ 

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.
تقصیر خودته کم توقع بودی پررو شده

اره خاک برسرم گفت ندارم بذار دستم باز شه همینجوری ۴ سال نرفته بگیره حالام بردم عکسای ۱ سالگی دخترمو بگیرم دیگه عکسای عروسیمونم گرفتم داشت خودشو ج*ر میدادددد

بهمین خاطرمیگن خرج کنین تامرداعادت کنن

اولش ک ندارن برا خرج کردن مجبوری تحمل کنی وقتیم ک دیگ دستشون باز میشه دیگه خرج نمیکنن میگن اون ک با بی پولی ساخته الانم میسازه