2821
2789
عنوان

قالیشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 17363 بازدید | 84 پست
منم الان چندین ساله فرشای ترکیه ای رنگ روشن ویدونه دسباف میدم به قالیشویی اندرزگو خییییلی ازکیفت کار ...

مرسی عزیزم پیشنهادات عاااااااالی بود من تواین چند ساله که فرشامو می‌شورم اولین باره که از قالیشویی راضیم اینم شمارش اگه کسی لازم داش 22291775💅💅💅💅

🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

♥️💚💛♥️💚💛♥️💚💛♥️💚💛♥️💚💛

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بهیچوجه فرشاتونو به قال یشویی نوین ندین.نابودشون میکنه‌.

فرشهای ما رو پس از شستشو وسطشون موج انداخته و همه فرشها غیر قابل استفاده شده.نوارهای دور فرش را با ماشین دوخت منگنه کرد! فرشها را سوراخ کرده با کلی مصیبت منگنه ها را بیرون کشیدم.

هر چی زنگ میزنم میگه تماس میگیریم یا میگه کارشناس میفرستیم ولی همه اش دروغ میگه. نه تماس میگیرن نه کسی فرستادن. حالا به اتحادیه شکایت کردیم ببینیم کاری میکنه.

بهیچوجه فرشاتونو به قال یشویی نوین ندین.نابودشون میکنه‌. فرشهای ما رو پس از شستشو وسطشون موج انداخت ...

قبلش باید تحقیق میکردی،فرش و پتوهای منو پاره کردن جوابگو هم نبودن،خیلی خیلی بی ادب و دزدن

قالیشویی در تجریش

قالیشویی در تجریش با جدیدترین تکنولوژی و پیشرفته ترین دستگاهها در قالیشویی محشر خدماتی از جمله رفوگری، مبل شویی و … را انجام میدهد.

فرش به عنوان قدیمی ترین و شناخته شده ترین زیر انداز در منطقه خاورمیانه به ویژه ایران شناخته می شود.

یکی از کالاهای ضروری برای خانه به ویژه ایرانی هاست و مانند هر کالای دیگر نیازمند تعمیر و نگهداری و تمیز کردن می باشد.

امروزه صفر تا صد خدمات شستشو، تعمیر و رفوی فرش توسط کارخانه قالیشویی محشر ا انجام می شود.

https://www.mahshar-carpet.com/قالیشویی-در-تجریش/

شویی اندرزگو-

با توجه به اینکه دو سال قبل داده بودم به یه قالی شویی که گند زد به قالی هام و تموم گل های ابریشم قالی من خوابید، یه تخته دیگه هم داشتم که با توجه به شستشوی نامناسب اونم غرق پشم و کرک بود و افتضاح تو خونه ام درست کرد،  دیگه این دفعه گفتم اول که اومدید بهم بگید چیکار می کنید.

بعد قالی هام رو ببرید.

من خیلی حساسم هم روی تمیزی. هم روی قالی هام.

خلاصه یه کارشناس اومد. خیلی با دقت قالی رو چک کرد و گفت قالی انگار جون داره. و نباید قالی رو مثل فرش ماشینی با شیلنگ شست. و تایید کرد که گل های ابریشم قالیم رو نفر قبلی خراب کرده.

قالی هام رو دی ماه بردند.  الان که 23 بهمن آوردند. دور قالی هام رو چرم مرغوب دوختند. ریشه زدند. شستند. لکه گیری کردند.

اینقدر قالی هام تمیز و معطر شده که زنگ زدم و هزار بار ازشون تشکر کردم.

خیلی ممنونم ازشون.

خیلی خیلی زیاد. الهی پول من حلال شون باشه. 

قالی شویی اندرزگو.22291775

🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

به توصیه یکی از اقوام  چند ساله فرشامو میدم   قالیشویی زعفرانیه 

کارشون خیلی خوبه فرشا خیییییلی تمیز میشه 🥰 و آسیبی نمیبینه 

تلفن تماس هاشونم میزارم اگه کسی نیاز داشت ۲۲۶۰۵۰۳۷ 

۴۴۰۲۳۴۷۱

من‌سه‌سال‌پیش‌فرشام‌دادم‌قالیشویی‌اقدسیه‌‌خیلی‌راضی‌بودم

وامسال‌دوباره‌زنگ‌زدم‌فرشام‌دادم‌‌هم‌بشورن‌وهم‌ریشه‌فرش‌

دستباف‌که‌خراب‌شده‌بوددادم‌درست‌کنم‌بعدازیک‌هفته‌‌اوردن

واقعا‌مثل‌سه‌سال‌پبش‌عالی‌شده‌بودممنونم‌ازاقدسیه🙏🙏🙏

شماره‌تو118ثبت‌ولی‌من‌شماره‌کی‌زنگ‌می‌زنم‌براتون‌گفتنم‌نزدیک‌

عیدشایدتنوسته‌باشم‌کمک‌کنم02122456565