2777
2789
عنوان

تست پاپ اسمیر

53 بازدید | 10 پست

سلام وقتتون بخیر

دو هفته پیش تست دادم موقع تست گرفتن دکترم گفت تمیزه و عفونت هم نداره امروز از مطب دکتر تماس گرفتن گفتن جوابش خوبه فقط یه کم عفونت تو تست دیده شده و دکتر گفت مترونیدازول ۵۰۰ بگیرم و ده روز روزی دوتا بخورم

من اصلا خارش و سوزش و ترشح نداشتم و ندارم، الان پریودم ولی دو روز لکه بینی داشتم دو روز خونریزی دوباره لکه بینی

اینم بگم که ۵ ماه پیش سقط داشتم و میخواستم این ماه اقدام کنم

کسی چنین تجربه ای داره؟

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

چیز عجیبی نیست. در نگاه عادی، عفونتی نبوده ولی تو پاپ اسمیر دیده شده.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه پریودم اینجوری شده ممکنه بخاطر عفونت باشه؟

بله

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خب بعد از مصرف دارو رفع بشه دوباره باید تست بدم تا مشخص بشه؟

نه دیگه تست لازم نیست. خوب میشه با مصرف دارو...

پریود منم اینطوری شده یعنی دوسه روز لک بینی دوروز خونریزی باز دو سه روز لک بینی ممکنه بخاطر عفونت با ...

این دوستمون‌که‌گفت ممکنه بخاطر عفونت باشه، من فکر میکردم بخاطر سقط بدنم ضعیف شده ولی گویا بخاطر عفونته، حالا شما هم برو دکتر

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
این دوستمون‌که‌گفت ممکنه بخاطر عفونت باشه، من فکر میکردم بخاطر سقط بدنم ضعیف شده ولی گویا بخاطر عفون ...

اتفاقا رفتم دکتر قراره بعد پریودم برم عکس رنگی گفتم به دکتر پریودم اینطوریه نگفت عفونت داری ولی کلیندامایسین و قرص آنتی بیوتیک داد مصرف میکنم امیدوارم اثر کنه

مامان دوتا دخمل ناز 😍
اتفاقا رفتم دکتر قراره بعد پریودم برم عکس رنگی گفتم به دکتر پریودم اینطوریه نگفت عفونت داری ولی کلین ...

ان شاءالله اثر میکنه نگران نباش

منم به دکترم گفتم‌ پریودمو چیزی نگفت سونو‌واژینال کرد بعد تست گرفت‌‌گفت تمیزه ولی جواب تست عفونت دیده شده