2777
2789
عنوان

درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 35 پست
نه تبادل نظره هرکی یه نظری داره ولی میگی معمولی اون دلش میشکنه چون خودشم ناراحت بود که تایپک زده بود ...

اولا که وقتی تاپیک میزنن باید توقع هر پستی رو داشته باشن و ...درضمن گفتم معمولی هستن فحش که ندادم بعدشم گفتم با آرایش خوب میشه نه اتفاقا بیان بمن بگن معمولی هستی اصلا ناراحت نمیشم اتفاقا خوشحالم میشم که گفتن معمولی هستم و...درضمن اگه من می اومدم توهین میکردم و با لحن خیلی بدی میگفتم اینحوری میشد تحقیر کردن و کوچک کردن نه اینکه من خیلی محترمانه کفتم و اصلا قصدم همچین چیزی نبود🤗کاش به نظرات هم احترام می ذاشتیم 😉

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اولا که وقتی تاپیک میزنن باید توقع هر پستی رو داشته باشن و ...درضمن گفتم معمولی هستن فحش که ندادم بع ...

بیشتر آدمها معمولی هستن.با آرایش و گریم خیییلی خوب میشن

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
اتفاقا منم‌ گفتم با آرایش خوب میشن برین پست اولمو ببینین میفهمین😊

منم در جهت موافقت با حرف شما ریپلای کردم.😊

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز