2777
2789
عنوان

درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 35 پست
اره دیگه عزیزم گفتم ارایش کنه خیلی خوب میشه 😊😄

گفتی معمولی هستی به پوستتم برس 😊😉

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اخع ميگه بيني تو هم گندس نميتوني هيچ وقت عمل كني چون پول نداري

من جای شما بودم دوی اعتماد به نفسم کار میکردم.تو هم بگو من نیاز به عمل ندارم خودم خوشگلم

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
گفتم معمولی هستی یکم آرایش کنی خوب میشی به پوستتم برس🤗😉

بابا تســــــــــلـــــــــــــــیم 😬

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.
خب چیکار کنم شما پستمو کامل نخوندی😂

کامل خوندم خودمم که گفتم با آرایش خشکل میشی 👳😇

خب چیکار کنم شما پستمو کامل نخوندی😂

شما که خشکلی ومعمولی نیستی یه عکس بده😜

شما که خشکلی ومعمولی نیستی یه عکس بده😜

ن اتفاقا من خیلی زشتم بعدشم مگه من گفتم خوشگلم گفتم معمولی هستن بعدشم خود استارتر نیومدن و گارد نگرفتن و جیغ و داد راه ننداختن دیگه چی میگین شما😊😂

ن اتفاقا من خیلی زشتم بعدشم مگه من گفتم خوشگلم گفتم معمولی هستن بعدشم خود استارتر نیومدن و گارد نگرف ...

استارتر که نمیتونه بگه من خشکلم 😤

اتفاقا خیلیم میتونه نظر من این بود که در کل معمولیه و با آرایش خوب میشه شما سریع میخوای منو مجبور کن ...

نه تبادل نظره هرکی یه نظری داره ولی میگی معمولی اون دلش میشکنه چون خودشم ناراحت بود که تایپک زده بود ...هیچ وقت سعی نکن کسی رو کوچک وتحقیر کنی الان یکی به خودت همین حرفو میزد ناراحت نمیشدی؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز