2821
2789
عنوان

کیک تابه ای

321 بازدید | 9 پست

میخوام توی تابه کیک درست کنم.

چجوری تابه رو مثل فر گرم کنم و مواد کیک رو بریزم؟

اول باید تابه رو روغنی کنم و موادو بریزم و بعد بزارمش روی شعله؟

یا بر عکس؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تخم مرغا رو تو یه ظرفی میشکونیم و هم میزنیم تا کف کنه بعد شکر رو بهش اضافه میکنیم ارد رو به خمراه وانیل و بکینگ دوبار الک میکنیم شیر و روغن رو هم به تخم مرغ اضافه میکنیم و در اخر کم کم ارد رو باهاش مخلوط میکنیم طوری که گلوله نشه برای کاکائویی شدنش هم پودر کاکائو به مقدار دلخواهتون باشکر قاطی کنید یا نکنید این بسته به ذائقه‌ اتون داره من امروز تو قابلمه درست کردم قبلا تو توستر درست میکردم کف قابلمه نچسب باشه مثل گرانیتی چرب میکنیم با دیواره هاشبعد مواد رو میریزیم و درشو میبندیم و شعله رو در حد برنج دم انداختن زیاد کنید و بیست دقیقه دیگه کیکتون اماده اس البته بیشترم بمونه به شرطی که زیرش زیاد نباشه مشکلی نداره و هروقت خلال زدید داخلش و چیزی نچسبید بهش کیکتون پخته و میتونید بزارید سرد شه و از قابلمه جداش کنید و تو ظرف دلخواهتون بزارید وتزئین کنید و بعدش نوش جان کنید🙈😍😍😁

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

تخم مرغا رو تو یه ظرفی میشکونیم و هم میزنیم تا کف کنه بعد شکر رو بهش اضافه میکنیم ارد رو به خمراه وا ...

تو قابلمه این دستور

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

2828
2791
2779
2792