2777
2789
عنوان

بورس

105 بازدید | 14 پست

سلام به همه،قصد توهین به کسی رو ندارم و منظورم شخص خاصی نیست ...

اما دوستان عزیزی که مثل من تازه وارد بورس شدین از هر کسی سیگنال قبول نکنید ...الان کانال تلگرام و مدعی تحلیل بورس زیاده 

البته که همه انسانهای بادرک و فهمی هستیم اما گفتم یه تذکر بدم بد نیست ...

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 

خیلی درسته 

منم همش اینو میگم

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سیگنال دادن به کسی که می دونی تو بورس مبتدیه غیراخلاقیه

تو همین سایت هم می بینم کاربرها به هم سیگنال میدن که کار درستی نیست

خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟

خیلی از این کانالا از شرکتا پول میگیرن که سهمشونو تبلیغ کنن 

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت " وقتی کسی عنوان و متن تاپیکش یکسان نیست، به خودتون احترام بذارید و جوابش رو ندید و اجازه ندید هر کسی بتونه گولتون بزنه و به هدفش برسه! خودتون براز خودتون ارزش قائل باشید 😘

البته کار خوبیه ادم ی سهم معرفی کنه اما به شرطی که طرف خودش بلد باشه و بررسی کنه 

منم خیلی جاها سیگنالهاشونو میبینم ولی همه شون خوب نیستن که

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
خیلی از این کانالا از شرکتا پول میگیرن که سهمشونو تبلیغ کنن 

سیگنال فروشی خیلی کار کثیفیه. بنده خداهایی ک بلد نیستن

سیگنال فروشی خیلی کار کثیفیه. بنده خداهایی ک بلد نیستن

واقعا

دیگه هرکسی خودش باید بدونه که یاد بگیره. وقتی طمع میکنه که بدون هیچ وقت و هزینه ای به یود برسه بابد تاوانشم بده. هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمبگیره

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت " وقتی کسی عنوان و متن تاپیکش یکسان نیست، به خودتون احترام بذارید و جوابش رو ندید و اجازه ندید هر کسی بتونه گولتون بزنه و به هدفش برسه! خودتون براز خودتون ارزش قائل باشید 😘

چشم حالا شما واسه فردا تحلیلتون چیه؟

گفتم که خودم تازه کارم عزیزم ،و فقط چند تا سهم رو با معرفی یه نفر خریدم ،که اولش شک داشتم والان پشیمونم که به حرفش گوش ندادم و بیشتر نخریدم دیگه هم بهش دسترسی ندارم متاسفانه

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 
البته کار خوبیه ادم ی سهم معرفی کنه اما به شرطی که طرف خودش بلد باشه و بررسی کنه  منم خیلی جاه ...

آره دقیقا ،باید از چند جا و چند نفر پرس و جو کنی بعد ...یا طبق روالش ،که خودم چون تازه کارم فقط در حد مبتدی تابلو خوانی بلدم 

من همیشه میگم مثلا یاد بگیرید انقدر بمن توهین گردن تو خصوصی تو بدجنسی سیگنال نمیدید ایشالله ضرر کن ...

آره دقیقا ،یه نفر چند تا سهم خوب رو به من معرفی کرد و واقعا سود کردم هنوزم توی سودن اما وقتی نمیدونم کی بفروشم ،کی سیو سود بزنم یا هر چی ...چه فایده داره

سیگنال دادن به کسی که می دونی تو بورس مبتدیه غیراخلاقیه تو همین سایت هم می بینم کاربرها به هم سیگنا ...

سیگنال اشتباه دادن واقعا غیراخلاقیه ،من تو این سایت از چند نفر مشورت گرفتم و خودمم جای دیگه یا از کسی دیگه پرسیدم ،واقعا هم دستشون درد نکنه ،من منظورم اون چند نفر خاص نبودن ‌...کلی منظورم بود 

سیگنال اشتباه دادن واقعا غیراخلاقیه ،من تو این سایت از چند نفر مشورت گرفتم و خودمم جای دیگه یا از کس ...

حتی سیگنال درست دادن به کسی که هیچی از بورس نمی‌دونه هم اشتباهه

سیگنال دادن فقط وقتی درسته که طرف این واقعیت رو بدونه که این اطلاعات صرفن در حد یه سیگنال تو یه بازه‌ی زمانیه و نه بیشتر، چون بازار همیشه در حال تغییره، و با علم به این واقعیت همه‌ی مسئولیت‌های بعدیش رو قبول کنه

خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟