2777
2789
عنوان

دلنشین ترین شعر

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 174 پست
کجـای شهـر بـاریـده شمیـم شعـر گیسـویـت که مــرداد دلــم ♥️ اینجا نسیم مهر «تـو» دارد؟

شبا آهسته میگریم.. ک شاید کم شود دردم.. 

تحمل میرود اما... شب غم سر نمی آید

اخوان_ثالث#  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شبا آهسته میگریم.. ک شاید کم شود دردم..  تحمل میرود اما... شب غم سر نمی آید اخوان_ثالث ...

گاهی یک شعر
تسکین دردهاست
وگاهی نمکی بر زخم ها...!!!
مقصرکلمات نیستن
بیچاره دل ماست!
که باتلنگری زیرو رو میشود
خواه شعر باشد یا موسیقی
یاحتی
نامی شبیه تو...
ویران میکند دنیایی را
که عمری به فراموشی ست..!!!

حامدلشگریانی

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

یار و همسر نگرفتم ک گرو بود سرم.   تو شدی.مادر و من با همه پیری پسرم البته من دخترما ولی ...

شهریاره فکنم😍😍😍😍عاره عزیزم حق داری شعرش عالیه

آمَدی جانَم بِقربانَت وَلی دَر غِیبَتَت یِکنَفَر آمَد کِه حالا کُلِ دُنیایَم شُدِه👑ოყ kɨŋg:A👑
در کعبه کوی تو هرآنکس ک بیاید  از قبله ابروی تودرعین نماز است

😍😍👌👌👌

آمَدی جانَم بِقربانَت وَلی دَر غِیبَتَت یِکنَفَر آمَد کِه حالا کُلِ دُنیایَم شُدِه👑ოყ kɨŋg:A👑
این بیت شعر امروز ذهنمو درگیر کرد  از حضرت مولانا  این جهان کوه است و فعل ما ندا   س ...

چقدم فلسفیه😱😱😱عادم گیج میشع

هر چه گشتیم در این شهر نبوداهل دلی..  تا بداندغم دلتنگی و تنهایی ما معینی_کرمانشاهی# ...

الا ای آهوی وحشی کجایی .مرا باتوست چندین آشنایی ........دو تنها و دو سرگردان دو بی کس...دّد و دامت کمین از پیش و از پس...بیا تا حال یکدیگر بدانیم..مراد هم بجوییم ار توانیم...چنینم هست یاد از پیر دانا..فراموشم نشد هرگز همانا..که روزی رهروی در سرزمینی ..ب لطفش گفت رندی ره نشینی..ک ای سالک چه در انبانه داری . بیا دامی بنه گر دانه داری . جوابش داد کآری دام دارم ..ولی سیمرغ می باید شکارم 🌺🌺🌹🙋🏻‍♂️

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙋🏻‍♂️🤷‍♂️هرکه خود داندو خدای دلش  ک چه دردیست در کجای دلش          با کیفت ترین چیز تو زندگیم درد بود چون هرچی کشیدیم پاره نشد🤦‍♂️
شده دلتنگ شوی چاده نیابی جز اشک؟! من ب این چاره بیچاره دچارم هرشب    

پروانه حسینی😍😍😍یکی از شاعرای مورد علاقم😍😍😍بهترینه

خدا از دهنت بشنوع مهربووووون😍😍😍

میشنوه عزیزم همه کارای خدا حساب شده است😊

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
در ببندید و بگویید که من  جز او از همه کس بگسستم کس اگر گفت چرا؟ باکم نیست  فاش گویید ک ...

به به😻😻😻آخ چقد قشنگ بوددددد