یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
شبا آهسته میگریم.. ک شاید کم شود دردم.. تحمل میرود اما... شب غم سر نمی آید اخوان_ثالث ...
گاهی یک شعر تسکین دردهاست وگاهی نمکی بر زخم ها...!!! مقصرکلمات نیستن بیچاره دل ماست! که باتلنگری زیرو رو میشود خواه شعر باشد یا موسیقی یاحتی نامی شبیه تو... ویران میکند دنیایی را که عمری به فراموشی ست..!!!
حامدلشگریانی
میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......
هر چه گشتیم در این شهر نبوداهل دلی.. تا بداندغم دلتنگی و تنهایی ما معینی_کرمانشاهی# ...
الا ای آهوی وحشی کجایی .مرا باتوست چندین آشنایی ........دو تنها و دو سرگردان دو بی کس...دّد و دامت کمین از پیش و از پس...بیا تا حال یکدیگر بدانیم..مراد هم بجوییم ار توانیم...چنینم هست یاد از پیر دانا..فراموشم نشد هرگز همانا..که روزی رهروی در سرزمینی ..ب لطفش گفت رندی ره نشینی..ک ای سالک چه در انبانه داری . بیا دامی بنه گر دانه داری . جوابش داد کآری دام دارم ..ولی سیمرغ می باید شکارم 🌺🌺🌹🙋🏻♂️
کاربر آقام🙋🏻♂️🤷♂️🙋🏻♂️🤷♂️هرکه خود داندو خدای دلش ک چه دردیست در کجای دلش با کیفت ترین چیز تو زندگیم درد بود چون هرچی کشیدیم پاره نشد🤦♂️