سلام خانوما من چهارماه هستش که در حال اقدامم اما بار نمیشم، دکترم بهم مدروکسی پروژسترون داده لو که پریودم منطم باشه اما این ماه پریود نشدم نمیدونم چیکار کنم
من اقدام کردم یک هفته دیگه بی بی میزنم اگر مثبت بود و شده بود بهت میگم چکار کردم
💖خدایا شکرت که بچههامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچههام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
چرا نه پریود میشم نه حامله آخه دیگه این چه مدلشه؟؟؟
شاید تخمدانات تنبله؟
💖خدایا شکرت که بچههامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچههام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
چند روز بعد تاخیر تست دادی حداقل یک هفته بعد از تاخیر مثبت باشه حتما نشون میده و اینکه تست اول صبح بزار
آره آخه دکترم بهم همینو گفته بود، چیکار باید بکنم؟
منم پریودام ۱۰ روز ۱۴ روز عقب میوفتاد دکتر بهم یه دوره قرص اتیسترون داد خوردم تنظیم شد . و اینکه یک ماه هر شب قبل خواب نصف استکان آبغوره خوردم اونم خیلی تاثیر داره تو تنظیم قائدگی