2789
عنوان

کرونا دارم ؟

174 بازدید | 15 پست

روزای اخر پریودمه.دیروز برای اولین بار از وقتی که کرونا اومده مجبور شدم بدم دندانپزشکی 

از دیروز اسهال دارم .نمیخوام بقیه رو آلوده کنم باید چه چیزایی رو رعایت کنم ؟؟؟خودمو نمیگم فقط بقیه رو میگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من ۱۰،۱۲ روزه ریه هام سنگینه. حرف که میزنم بعد چند دقیقه نفس کم میارم. باید یه تک سرفه کنم و نفس عمیق بکشم. هیچ علامت دیگه ایی ندارم. البته چند ماهه پامو هم از خونه بیرون نذاشتم. ممکنه کرونا باشه؟ چون شوهرم سرکار میره. میگم نکنه اون ناقل بی علامت بوده و من یه خفیف ازش گرفته باشم؟

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
من ۱۰،۱۲ روزه ریه هام سنگینه. حرف که میزنم بعد چند دقیقه نفس کم میارم. باید یه تک سرفه کنم و نفس عمی ...

منم دقیقا مثل شمام😌نمیدونم مشکل چیه

یکم فکرم درگیره و استرس دارم، میگم شاید واسه اونه

منم دقیقا مثل شمام😌نمیدونم مشکل چیه یکم فکرم درگیره و استرس دارم، میگم شاید واسه اونه

نمیدونم والا عزیزم. منم مثه شما درگیری فکریم زیاده.

همش برام سواله این حالتم کروناست یا نه. عجیبه.🤔🤔

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
پس احتمالا واسه مشغله زیادی فکرو اضطرابه

چه میدونم والا فدات شم. خیر باشه ایشاالله‌. فعلا که این روزامون عجیب غریب شده دیگه.