77nabaut مدیر عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 4953 عنوان چه گندی زدم😐 | مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 24 پست دیشب تا سه بیدار بودم به زور دلم نمیومد گوشیو بذارم کنار بعد الان نگا کردم تلگرامموتو خاب و بیداری یه پستو اومدم بفرستم واسه خودم اشتباهی فرستادم واسه یکی از هم دانشگاهیام الان با خودش چه فکری میکنه😐😑 دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ❤️ 1399/05/05 | 17:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryam_hastm عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 18336 طرف خانومه ولی در کل ضایس ساعت ۳ شب آموزش طرز کاشت گیاه 😐 خبببب پس😐 فک کردم پسره اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگیهات نشدی🫂
باران۶۰۷۰ عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 7605 کلیداسرار این داستان عاصی شدن گوشی🥴 چرا این همه اسم کاربری و عکس پروفایل تون تناقض داره🤔 خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
زیبای_او عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 6791 چرا این همه اسم کاربری و عکس پروفایل تون تناقض داره🤔 😥🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️آییییییییییییی ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
باران۶۰۷۰ عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 7605 😥🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️آییییییییییییی کلن مرموزی 😐😐 خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
زیبای_او عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 6791 کلن مرموزی 😐😐 چرا😐 ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
باران۶۰۷۰ عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 7605 چرا😐 مطمئنم زیر ۲۰ سالی😐 خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
پادری_زیرگلدون_سابقم عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 9015 خب پس اشکالی نداره اولا که اون خانم بوده دوما چیز بدی نفرستادی اونم 😍 اینو برات فرساده خب چیز بدی نبوده یعنی نازی چه با مزه
زیبای_او عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 6791 مطمئنم زیر ۲۰ سالی😐 نوالا۲۶سالمه😐 ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
باران۶۰۷۰ عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 7605 نوالا۲۶سالمه😐 ولی عکس پروفایلتو عوض کنمن که وقتی میبینمش کنار اسمتون یه جوریم میشه😐 خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
زیبای_او عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 6791 ولی عکس پروفایلتو عوض کن من که وقتی میبینمش کنار اسمتون یه جوریم میشه😐 🥴باشه ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭