2777
2789
عنوان

کن.کو.ر😥😥😧😧+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 156 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه فقط هنگ اینم چرا به من رسید نگفت یعنی انقدر داغونه وضعم؟

نه نهههههه ببین عزیزم شاید ندیده اخه خیلیم ناراحت بود الانم که من براش پست گذاشتم جواب نمیده کسایی که ذهن خونی میکنن خیلی روشون فشار میاد و ایشونم علاوه بر این مشکلات دیگه ام بوده....😳😳

شما به دل نگیر وضعتم داغون نیست مطمئن باااش توکل بر خدا یه سرنوشت عالی منتظرته ولی یه حس ششمی دیگه تو یکی از تاپیکام هست اگه بخوای میتونی بری اونجا عزیزم و از اون بپرسی

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏

جوابتو داد😄😄فداتشمifالاترام که انقده خوبی

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏

دختری هستی زیر ۳۰ متاهلی صاحب یه دختر و یه پسر میشی شوهرتو دوس داری ولی بعضی موقع ها اذیت میکنه کنکور قبول میشی مهربون و زود رنجی گلم

بعد از نتیجه کنکورت منو تگ میکنی ببینم واقعا درست بوده یا نه؟ حیلی کنجکاو شدم😘

من میگی؟😃😃😃

دختری هستی زیر ۳۰ متاهلی صاحب یه دختر و یه پسر میشی شوهرتو دوس داری ولی بعضی موقع ها اذیت میکنه کنکو ...

میگم دوستم ماله خودتم میبینی؟؟میتونی ماله خودتو تغییر بدی ؟؟؟شوهرتو هنوز میخوای؟