2777
2789
عنوان

کن.کو.ر😥😥😧😧+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 156 پست
این چیزی که میگم شاید چرت باشه ولی اونا رسوخ کردن تو ذهنم

چی چرته ؟؟؟عزیز دلم

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگار تو ذهن طرفم‌میفهمم چی میخواد

عزیزم چطور میتونی کسی و ک اذیتت میکنه دوست داشته باشی 

والا من ک با زور و عشق و عاشقی و جلوی خانواده ایستادن ازدواج کردم باز اگه ی اخم بهم بکنه سریع ازش متنفر میشم و برا طلاق خیالبافی میکنم

وااااقعا کسی پیام منو نمیبینه؟؟؟؟ اسی تو یه چیزی بگو جوابمو بده خسته شدم

عزیز دام چی بگم اخه میدونی نمیدونم چرا انقدر اذیته خیلی ناراحته من یه تاپیک دارم اونجا یه حس ششمی دیگه هست عزیزم میتونی بری اونجا یک حس ششمی دیگه هم هست

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
مشکلم شوهرمه که نمیخوادم  والا چندین نفرو با حرفام خوشحال کردم وقتی حقیقت بوده رفتن به دوستاشون ...

شوهرت نمیخوادت ازدواجت زورکی بوده پس... اینکه ذهن خونی کنی ناراحت میشی منو ببخش که روت فشار اوردم

الان فقط من اضافه بودم؟؟ همه پرسیدی چطور پس

نه قربونت به خدا یه تاپیک دارم اونجا زیزیممم هست اونم حرفاش درسته به خدا نمیخواستم ناراحتت کنم اخه فک کنم متاسفم اگه ناراحت شدی!