2777
2789

سلام من کردم ولی اصلا توصیه نمیکنم قهوه زیاد میخوردم و باعث میشد خیلی بی اشتها شم عوارضشم هنوز باهامه ریزش مو گودی زیر چشم و...

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چند ماه پشت سر هم رژیم داشتین؟ چه قدر کم کردین؟

نه من اصلا رژیم نداشتم درس میخوندمو همش قهوه میخوردم واسه بیدار موندنو قهوه ام کاملا بی اشتهام میکرد سر همین لاغر شدم تو دماه حدود 12 کیلو کم کردم البته خداروشکر وزنم دیگه برنگشت و الان خیلی خوب شده ولی ریزش مو خیلی اذیتم میکنه

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
سلام من کردم ولی اصلا توصیه نمیکنم قهوه زیاد میخوردم و باعث میشد خیلی بی اشتها شم عوارضشم هنوز باهام ...

پس چرا منو گشنه میکنه بدتر

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

من قرص آلجی استفاده کردم همراهش ورزشم میکردم خیلی موثر بود ساخته شده از جلبک سبز و محصول آلمانی هستش  اشتهای کاذب رو کاهش می‌ده و کمک می‌کنه پرخوری و ریزه‌خواری رو کنار بره ترکیبات قدرتمند این قرص، متابولیسم بدن رو بالا می‌بره و چربی‌های اصلی بدن رو می‌سوزونه. چون منظم کاهش وزن ایجاد میشه بازگشت وزنی نداره و تغییرات پایدار باقی می‌مونن. فقط مطمین باش که قرص اصل رو از جای مطمین بگیری 
من از این پیج روبیکا  سفارش دادم

@Saeedi_clinic

آیدی روبیکاشون اینه میتونی پیام بدی راهنماییت میکنن

اینم لینک کانال روبیکاشون