ashpazi_film مدیر عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 3310 عنوان عفونت | مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 36 پست سلام بچه هااگه دوماه باشه تر...ح توی روزهای تخمک گذاری زیادباشه امابدون دردوسوزش وخارش عفونته؟دوستم میگفت این نشونه امادگی بدن برای بارداریه اماقبلش اینجورنبودم 1399/05/05 | 17:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
snowball عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 17428 مرسی گلم بونکردم اماببخشیداینومیگم عین سفیده تخم مرغ بی رنگ وکشدار اماهیچ دردوسوزشی ندارم بو کن هم لباس زیرتو هم از نزدیک ... برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
ashpazi_film مدیر استارتر عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 3310 طبیعیه،منم همینطورم،چون اون ترشحات فقط مختص زمان تخمک گذاریت واسه همین فقط چندروز اینجوریه اخه قبلا اینجورنبودمه مدتیه اینجوره دوستم ک می گفت اگه سبزیازردنیست طبیعیه سوزش وخارشم ندارم اما توی این روزها وخشتناک دارم وبی رنگ بعدچندروزم قطع میشن
نیلوفرآبییییی عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 5573 بهم پماد داد با قرص ولی من استفاده نکردم 😣😣🤕🤕 خسته نباشی🤪چرا خب؟؟میخوای بیشتر بشه؟؟؟اونوفت درمانش سخت تر میشه ها،بابا یه قرصه بخور دیگه
ashpazi_film مدیر استارتر عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 3310 بو کن هم لباس زیرتو هم از نزدیک ... بوی بدبده چی کارکنم؟
حسنا۶۹ عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 2906 خسته نباشی🤪چرا خب؟؟میخوای بیشتر بشه؟؟؟اونوفت درمانش سخت تر میشه ها،بابا یه قرصه بخور دیگه از اپلیکاتور میترسم استفاده کنم 😣🤕 یه سونو واژینال رفتم سریع لک دیدم
ashpazi_film مدیر استارتر عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 3310 بو کن هم لباس زیرتو هم از نزدیک ... یک بویی داره امانمیدونم چه بویی هست🥴🙋یک عدد متاهل خنگ
نیلوفرآبییییی عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 5573 اخه قبلا اینجورنبودمه مدتیه اینجوره دوستم ک می گفت اگه سبزیازردنیست طبیعیه سوزش وخارشم ندارم& ... آره دقیقا دوستت درست گفته،تو هرچقدر هم ترشحات داشته باشی تو تخمک گذاریت چندبرابر میشه ترشحاتت،حالا اینکه قبلا اینجوری نبودی رو نمیدونم شاید قبلا مشکلی بوده که الآن حل شده
snowball عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 17428 بوی بدبده چی کارکنم؟ تاپیک اولمو تا ته بخون.اصن نباید بو بدهیه دکتری برگشت گفت اکر بو بده یکم حالت بو 🧀اشکال نداره ولی نه اصن نباید بوی خاصی بده یا رنگ خاصی باشه برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
ashpazi_film مدیر استارتر عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 3310 آره دقیقا دوستت درست گفته، تو هرچقدر هم ترشحات داشته باشی تو تخمک گذاریت چندبرابر میشه ترشحاتت،حالا ... الان یک برنامه دارم برای گوشی امروزودقیق زده روزتخمک گذاری منم ترشح دارم یک طب سنتی توی نت از روی زبانم گفت عفونت زنانه داری
ashpazi_film مدیر استارتر عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 3310 تاپیک اولمو تا ته بخون.اصن نباید بو بده یه دکتری برگشت گفت اکر بو بده یکم حالت بو 🧀اشکال نداره ولی ... الان می خونم
نیلوفرآبییییی عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 5573 از اپلیکاتور میترسم استفاده کنم 😣🤕 یه سونو واژینال رفتم سریع لک دیدم بدتر از من نیستی آنقدر که ترس داشتم واسه اپلیکاتور،بابا اپلیکاتور که ضخامتی نداره😁😁از سونو واژینال که بدتر نیست،ولی بزنی سریع خوب میشی
نیلوفرآبییییی عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 5573 الان یک برنامه دارم برای گوشی امروزودقیق زده روزتخمک گذاری منم ترشح دارم یک طب سنتی توی نت از روی زب ... عه،بابونه دم کن هر روز بخور
حسنا۶۹ عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 2906 بدتر از من نیستی آنقدر که ترس داشتم واسه اپلیکاتور،بابا اپلیکاتور که ضخامتی نداره😁😁از سونو واژینال ... پس از امشب استفاده کنم . دکتر نگفت چقد ، یه هفته بسه ؟
ashpazi_film مدیر استارتر عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 3310 تاپیک اولمو تا ته بخون.اصن نباید بو بده یه دکتری برگشت گفت اکر بو بده یکم حالت بو 🧀اشکال نداره ولی ... یک بویی میده امانمی تونم تشخیص بدم چه بویی هست