2777
2789

نگران نباش پسرا کلا دیر حرف میزنن پسر خاله ی من خیلی نگرانش بودیم ولی بالاخره تو سه سالگی حرف زد

خداوند نه به قدر رویاها بلکه به میزان اطمینان و ایمان توست که می‌بخشد😉😊😊❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدیمیا میگن بچه ای ک‌زود راه بره دیر زبون باز میکنه و برعکس

خووهر بزرگه ی من تو ۸ ماهگی‌راه رفت ولی ۴ سالگی زبون باز کرد

چن تا مورد اینجوری تو فامیل داریم

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃

میدونین ما اصالتا ترکیم خودمون ساکن تهران وقتی میریم شهرستان باهاش ترکی حرف میزنن حس میکنم قاطی کرده میخوام فارسی یاد بگیره چون محل زندگیمون تهران واطرافمون ترک نیست

99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد...... 

اخه راه رفتنشم 17 ماهگی راه رفت همه چیو متوجه میشه قشنگ هرچی بگیم فوری انجام میده ولی میخواد حرف بزنه هی داد میزنه نمیتونه منظورشو برسونه

میدونین ما اصالتا ترکیم خودمون ساکن تهران وقتی میریم شهرستان باهاش ترکی حرف میزنن حس میکنم قاطی کرده ...

نوه ی عمه ی منم اینجوری بود.دیر حرف زد.الان فارسی حرف میزنه ترکی هم متوجه میشه اما حرف نمیتونه بزنه

میشه یدونه صلوات بفرستین واسه خوشبختیم🙁⁦♥️⁩

موقع خودش حرف‌میزنه.پسر من ۳سالشه.دو ماه شهرستان بودیم عید اصلا حرفا دیگران براش تاثیر نداشت حرف نمی‌زد.ب گفتار درمانی فک میکردم.حالا مدتیه خودش شروع کرده کلمه ها جدید میگه ک من اصلا یادش ندادم....با هیچکس مقایسه نکن 

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
بهش آب انار شیرین بده  و زیر فکش رو باروغن سیاه دونه و روغن زیتون ماساژ بده  پسر جاری من ...

انجام میدم خداکنه تاثیربذاره

پسرمنم ترکی متوجه میشه بعضیاشو کلا ازاول دیرنشست دیرراه رفت چهاردستو پانرفت 17 ماهگی یدفعه پاشد این دیرکردناش بهم استرس میده 

2790
2778
2791
2779
2792