2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو آفتاب خشک میکنم پول ندارم میوه خشک کن بخرم😭😭😂😂

همینجوری  میزاری  جلو افتاب؟؟

چقدر طول  میکشه

من  معمولا  داخل دستگاه  بقیه  میوه ها  رو ۱۲  ساعت  میزارم

ولی  الان  انجیر بیشتر طول کشیده  الان  ۱۵  ساعت شده  ولی  هنوز  خوب خشک  نشده

کلا  انجیر بیشتر طول  میکشه  چون شهد  داره؟؟

همینجوری  میزاری  جلو افتاب؟؟ چقدر طول  میکشه من  معمولا  داخل دستگاه &nb ...

تو آفتایم میزارم انجیر بیشتر طول میکشه چون گوشتی تره

انجیرامو دم میگیرم ولی نه از ته روی رخت آویزم یه پارچه نازک و تمیز پهن میکنم همشونو مرتب به یه جهت با فاصله میچینم روش یه پارچه نخی نازکم روش میندازم خاک نگیره بعد ۳ روز دیگه خشک شده 

زردآلو و هلو و توت هم اینطوری خشک میکنم 

کیوی هم روی شوفاژ

برای چراغ های همسایه هم نور آرزو کن بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد
چه  جوری  خشک  میشه  خودش؟؟ میشه  توضیح  بدی  عزیزم

از کجا انجیر اوردی استان فارس شهرستان استهبان انجیر داره پدر بزرگم اونجا داره انجیر الان انجیرا تر هستش اخرای مرداد تا وسطای مهر فصل برداشتش هست خودش روی درخت افتاب بهش میخوره خشک میشه بعد با چوب چیزی میزنن بهش میریزه زیر درخت و جمع میکنن 

از کجا انجیر اوردی استان فارس شهرستان استهبان انجیر داره پدر بزرگم اونجا داره انجیر الان انجیرا تر ه ...

اهان

نه  من مازندرانم

انجیرها  اینجوری   نیست  بزاریم  رو درخت  بمونه  خراب  میشه

نسخه های درمانی با انجیر خشک در طب سنتی

• مالیدن شیره تازه درخت انجیر بر روی زگیل 1تا 2 بار در هفته (به مدت یک ماه) به درمان زگیل کمک می کند
  • انجیر پخته شده (به صورت موضعی) در درمان آبسه لثه و سیاه زخم استفاده می شود.
  • افردی که یبوست دارند می توانند میوه انجیر را در شیر گاو خیس کرده و بنوشند تا یبوست آنان مرتفع می گردد.
  • افرادی که سرفه های خشک دارند، می توانند میوه انجیر را با میوه هلو خیس کرده و مصرف کنند. 
  • افرادی که لاغر هستند اگر به مدت چهل روز هر روز مقداری انجیرخشک را با مقداری انیسون بخورند بدن آنان فربه خواهد شد.
  • اشخاصی که از مشکل قولنج یا یبوست رنج می برند و شکم دردهای سخت می گیرند، مقداری انجیر خشک  را با 1/5 آن مغز گردو کوبیده و میل کنند.
  • استفاده از میوه انجیرخشک به همراه شیر یا به تنهایی سبب افزایش انرژی و میل جنسی می شود.

سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه.دوستان من یه فیکوس داشتم که هم گرون خریده بودم هم برام با ارزش بود. ولی برگاش شروع کرد به زرد شدن وقتی داشتم داخل ایترنت دنبال مقاله ای میگشتم که علت زرد شدن گیاهم ر و پیدا کنم با سایت جوانه بان آشنا شدم. وقتی وارد سایت شدم کلی مقاله از گیاهان  

از جمله علت و درمان گیاه پتوس، شرایط نگهداری از سینگونیوم در آپارتمان، علت سوختن زرد و خشک شدن برگ انجیری، و کلی مقاله دیگه که مربوط به گل و گیاه آپارتمانی هست داخل سایتشون بود. در ضمن یه خوبی که این سایت داره اینه که بسته مشاوره داره یعنی میتونید مشاوره چند روزه رو با یه قیمت خیلی کم خریداری کنید و به صورت مستقیم با یک متتخصص گل و گیاه در ارتباط باشید.