2777
2789

سلام 

من حدودا سه ماه پیش سزارین شدم و بچم فوت کرد و الان واقعا دارم روانی میشم 

کسیو دیدین که ۳ ماه بعد از سزارین باردار شده باشه و مشکلی براش پیش نیومده باشه؟ممنون میشم راهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای خداا خیلی سخته انشاالله خدا ب دلت آرامش بده.

من۳ماه بعد اقدام کردم۱سال بعد باردارشدم ولی حاملگیم خیلی سخت شد😢

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
وای خدا بهتون صبر بده زن داداش منم ۳ روز پیش زایمان کرد بچه اش فوت کرد، عزیزم زایمان زودرس میگیرین ی ...

نمیتونم یکسال صبر کنم😞دارم دیوونه میشم 

همین ۳ ماهم با بدبختی گذروندم

عزیزم ...خدا بهت آرامش بده .الان بدن خودت پوکه قوت نداره رحمت کش اومده ‌.روحیه ات داغونه..حداقل یه سال صبر کن

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

یکی از فامیلای شوهرم برج هشت بچش دنیا اوند چهار پنج سال پیش سزارینی بود دوباره برج ۷ بچه بعدی بدنیااومد دوتا پسر بودن پسر دوم رو تا پنج ناهگی نمیدونست بارداره یعنی تو یازده ماه دوتا بچه خییییلی شوکه شده بود

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
خیلی سخته زن داداش من که کارش فقط شده  گریه😔😔😔

الهی...چرا فوت شد بچه اش؟

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿