2777
2789
عنوان

کدوم رنگ مو؟؟؟؟

82 بازدید | 13 پست

۱۸ سالمه....متاهلماااا

رنگ موی زیتونی یا نسکافه ای دارچینیو اینا؟؟؟؟

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔
الان تابستونه رنگ های سرد بهترند ولی من کلا همیشه طرفدار رنگ های سردم

مثلا چی؟؟

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هایلایت نارنجی رو بلوند😍

میخوام ساده باشه عزیزم

دودی و شنی و ماسه ای  و کنفی و یاسی و حتی خود زیتونی

اااخ منم عاشق این مدل رنگام😍

🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃                           که گناه دگران برتو نخواهند نوشت                                           
آهان  خب رنگ پوستت:؟ سبزه ای ؟

ن گلم گندمی ام...ولی نه گندمی روشن

اااخ منم عاشق این مدل رنگام😍

منم همین طور عزیزم 😍😍😍 الانم موهامو لایت شنی و مرواریدی دراوردم

از هر رنگی که تناژ نارنجی و قرمز  و عسلی و زرد باشه متنفرم

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
منم همین طور عزیزم 😍😍😍 الانم موهامو لایت شنی و مرواریدی دراوردم از هر رنگی که تناژ نارنجی و قرمز ...

من آخرین بار دودی نقره ای روشن کردم ولی شوهرم همش رنگای تیره دوست داره اخرشم روی نگ موی خوشکلم مشکی زدم😥

🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃                           که گناه دگران برتو نخواهند نوشت                                           

نسکافه ای خوشگل میشه عزیزم😘

من آخرین بار دودی نقره ای روشن کردم ولی شوهرم همش رنگای تیره دوست داره اخرشم روی نگ موی خوشکلم مشکی ...

من زمینه موهای خودمه مشکی

لایت مرواریدی از روش دراوردم

اشکال نداره تنوع دیگه

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

خب پس مسی رو امتحان کن یا کاراملی😍😍😍

شیری شکلاتی فندقی

حالا خواستی یه ریسکی بکن رنگ فانتزی بزار مثلا صورتی همیشه میگن صورتی به پوست گندمی میاد😍

Kendin istediğin gibi yaşa👼