2777
2789
عنوان

عفونت

113 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها خوبین؟ لطفا بیاین من یک سوال دارم.من ازمجردی ترشحات بدبو داشتم که عفونت بود.بعد ازدواج که کردم باکاندوم جلوگیری کردم.هفت ماه پیش پاپ اسمیر دادم عفونت میکس باکتریال شدیدداشتم.درمان شدم.الان ۶ ماهه اقدام کردم بارداری اتفاق نمیفته.نکنه لوله هام بسته شده باشن؟از چند دکتر پرسیدم گفت عفونت قارچی و باکتریایی مجردی باعث بسته شدن لوله نمیشه .

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
خب نظر دکتر چی بود  سونو دادی؟ وقت تخمک گذاری اقدام کن

اره سونو دادم.فولیکول خوب دارم هرماه.رحمم سالم.دکترخودم جواب درست حسابی نمیده.شوهرمم البته کمی ضعیفه تحرکش.نمیدونم از شوهرمه یا من لوله هام مشکل داره😭

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره سونو دادم.فولیکول خوب دارم هرماه.رحمم سالم.دکترخودم جواب درست حسابی نمیده.شوهرمم البته کمی ضعیفه ...

اسپرم ضعیف هم میتونه دلیلش باشه. ک اکثرا با دارو حل میشه. ی کم داروها عفونت ممکنه عقب بندازه ولی ن اونقدرااا. سعی کن بری ی دکتر دیگه 

اسپرم ضعیف هم میتونه دلیلش باشه. ک اکثرا با دارو حل میشه. ی کم داروها عفونت ممکنه عقب بندازه ولی ن ا ...

شوهرم ۵ ماهه دارو مصرف میکنه هرماهم خداروشکر داروها جواب میده.من خودم استرس و فکر وخیالم زیاده هی میگم نکنه لوله هام بستس 

ژل رویال بخور برای تقویت تخمدان..عفونت..وشوهرتم بخور براتحرک اسپرم

ژل رویال ی ماده بسیار قویه ک از زنبور عسل تولید میشه غذای ملکه در ناباروری تقویت نخمدان وانواع عفونت وقوی کردن اسپرم خیلی موثره

ژل رویال بخور برای تقویت تخمدان..عفونت..وشوهرتم بخور براتحرک اسپرم

الان پیاز درمانی رو شروع کردم برای عفونت‌اتفاقا ژل رویال رومصرف کردیم.

اصلا نباید استرس داشته باشی.

خیلی استرس دارم.اطرافیانم هی دارن چندتاچندتا بچه میارن.چراخدا برای ما نمیخواد خدایاا😭

خیلی استرس دارم.اطرافیانم هی دارن چندتاچندتا بچه میارن.چراخدا برای ما نمیخواد خدایاا😭

عزیزم فقط از خدا بخواه

داروهای برا عفونت مصرف کردی احتمالا قوی بودن

لتروزل و متفورمین بهت نداد البته اگه اسم قرصا رو درست نوشته باشم

عزیزم فقط از خدا بخواه داروهای برا عفونت مصرف کردی احتمالا قوی بودن لتروزل و متفورمین بهت نداد ...

چرالتروزول مصرف میکنم.من هرماه از هردو تخمدان فولیکولای خوبی دارم ۱۸ و ۲۰ و ..

پس جای نگرانی نیستش خداروشکر و ان شاالله بزودی مامان میشی. فقط استرستو کم کن

برام دعا کنید.من فقط نگرانیم لوله هامه