من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من قرار بود با بی هوشی باشم رفتم ابن سینا بعد روز برفی خیییلی شدید تهران بود ۳ سال پیش گفتن بیا برات بدون بی هوشی بندازم گفتم نمیتونم باید آروم انجام بدید سرشون خلوت بود گفتن باشه نازت رو میکشیم منم آب میوه کیک ب عنوان صبحانه خوردم چون ناشتا بودم واسه بی هوشی ی شیاف دیکلو هم زدم و رفتم انداختم با اینکه گرفتگی داشتم ولی دردش قابل تحمل بود مثل ی پرید یا ی دل درد اسهال
خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
آره گلم پارسال مرداد ماه بود ،باید زنگ بزنی نوبت بگیری و ۱۲روز فک کنم باید از پریودیت بگذره و تا۳روز قبلشم رابطه ای نداشته باشین ،قبل عکس رنگی شیاف میزارین اونجاخودشون یادآوری میکنن حتما یه شربت خیلی خوشمزه و شیرین باخودت ببر من که بهوش اومدم آب خوردم حالم بدشده بود ولی عالی بود کارشون متوجه نشدم کی لباسمو پوشیدم و اصلا چیکارم کردن 😁بنظرم بدون بیهوشی ریسک داره چون بدنا فرق داره جلویه ما خیلیا بدون بیهوشی بودن انقدر جیغ میزدن و گریه میکردن آدم استرس میگرفت ولی بعضیا ریلکس بودن
نه عزیزم من از شانس بدم همون موقع جواب آزمایشم اومد و فهمیدم باید آمپول سرخجه بزنم ونباید تا ۳ماه اقدام کنم ،حدود ۴ماه بعد آمپول باردار شدم البته من خودم اصلا مشکلی نداشتم و فقط برایه چکاپ کامل عکس گرفتم
سلام عکس رنگی انجام دادین ؟برای بیهوشی میخواستین ابن سینا خوبه من این همه تحیق کردم رفتم اونجا ک انجام بدم تا اتاق عملم رفتم برام انجام ندادن چون به ماده حاجب حساسیت داشتم 😭