باهم بحث وبگو مگو کردیم.....تقریبا شروع بحث ودعوا بیشتر تقصیرمن بود(اونم بی تقصیر نبود.....تااینکه بحث بالا گرفت...من هق هقم بند نمیومد.....اونم میگف بسه پیش همسایه ها آبرو داریم....تااینکه یهو هجوم برد سمتم وگفت میام میزنم بادیوار یکسانت میکنم😔😔😔😔ماتاحالا مثل هرزن وشوهری بحث داشتیم ولی خیلی حرمت نگه میداریم واقعا انتظار نداشتم ازش ......خیلی سعی کرد که باکتک زدن من خودشو خالی کنه ولی جلوی خودشو گرفت.....بعدشم گفت فردامیبرمت خونه نننه ات تابگم این چرا ابنطوری میکنه....دیشب حرفایی زد که اگه تو خوابم میدیدم باورنمیکردم...بعدش که اعتراض کردم خجالت بکش چراینطوری میگی گف من بزرگترم بزنمتم اشکالی نداره ولی تونباید توروم وایسی....خیلی دلمو شکست خیلی....
خب مرده دیگ بعضی مردها از گریه همسرشون عصبانی تر میشن و حرفهایی ک در قالب عصبانیت میزنن هیچ کدوم از تا دل کیست فقط شیطون میاد تو جلدشون تو کباید جدی بگیری
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟