2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم گفت...😔

554 بازدید | 37 پست

باهم بحث وبگو مگو کردیم.....تقریبا شروع بحث ودعوا بیشتر تقصیرمن بود(اونم بی تقصیر نبود.....تااینکه بحث بالا گرفت...من هق هقم بند نمیومد.....اونم میگف بسه پیش همسایه ها آبرو داریم....تااینکه یهو هجوم برد سمتم وگفت میام میزنم بادیوار یکسانت میکنم😔😔😔😔ماتاحالا مثل هرزن وشوهری بحث داشتیم ولی خیلی حرمت نگه میداریم واقعا انتظار نداشتم ازش ......خیلی سعی کرد که باکتک زدن من خودشو خالی کنه ولی جلوی خودشو گرفت.....بعدشم گفت فردامیبرمت خونه نننه ات تابگم این چرا ابنطوری میکنه....دیشب حرفایی زد که اگه تو خوابم میدیدم باورنمیکردم...بعدش که اعتراض کردم خجالت بکش چراینطوری میگی گف من بزرگترم بزنمتم اشکالی نداره ولی تونباید توروم وایسی....خیلی دلمو شکست خیلی....

شما باهمچین مردی چجوری رفتارمیکنین....بخدا اینطور نبود همبشه میگف بدم میاد ازمردایی که زناشونو کتک میزنن ولی...😞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب مرده دیگ بعضی مردها از گریه همسرشون عصبانی تر میشن و حرفهایی ک در قالب عصبانیت میزنن هیچ کدوم از تا دل کیست فقط شیطون میاد تو جلدشون تو کباید جدی بگیری

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

کاملن سرسنگین باش اصلن رو نده بهش 

ولی اگه اشتباهاتییم داشتی دیگه تکرار نکن

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

الان خیلی فشار هس رو مردا 

سر ب سرش نزار زیاد 

بازم دوستت داشته که جلو خودشو گرفته تو عصبانیت

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

هیچ چیزی به اندازه گریه زن مرد رو درمانده نمیکنه 

حداقل میرفتی تواتاقی جایی گریه اروم میکردی

از روی خواستنت و بلاتکلیفی این حرفا روزده

روحیه مردارو بشناسید خوووو😑😣😣