2777
2789
عنوان

خسته شدم

287 بازدید | 17 پست

ببخشيد زياد ميگن ولي دوستان ديگه به اخر رسيدم عمه ام صبح زود هي ميگه بيني دخترمو قراره عمل كنم بينيش كوچولو ميشه و زيبا ميشه و مال تو هم بزرگ و زشت باقي ميمونه

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بگو من از دماغم راضیم دختر شما بزا عمل کنه مراقب باشه دماغش زشت تر نشه البته اینشالله ک قشنگ میشه.

اگ بازم ی سرع گف بگو سرت تو لاک خودت باشه لطفن

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

چقدر حرفش مزحک و بچه گانست حرفش ناراحتی نداره بیشتر خنده داره توهم اینحوری میگه بهش بخند فکر نکنه میتونه حرصت بده

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
بش بگو عزیزم چیزی که مصنوعی باشه به درد هیچی نمیخوره لابد دماغ دخترتون مشکل داره که میخواید عملش کنی ...

جمله اخر بسی سنگین بود سوس ماس لازمه😅

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
جمله اخر بسی سنگین بود سوس ماس لازمه😅

والا گوه خورده خوشش نیاد یه بار زن عموم تو جمع بم گفت این موهاتتت چیه انداختی بیرون پسرام اینجان

موهای من بلند وپرکلاغی بود بعد گفت حالا قشنگم نیستا

گفتم عشقمم چرا ناراحت شدیی خب عزیزم به من چه تربیت درست به بچه هات ندادی فاسد تشریف دارنن

این وزوزی موهامم ارزشش ا کل هیکل خانوادت بیشتره😁

عمه ات مثل خاله منه 

خاله منم تا منو و خواهرمو میبینه میگه میخوام فلانی (دخترشو) بفرستم بره خارج بره آيندش رو بسازه 

شماها اینجا بودید هیچ موفقیتی ندارید 

کلا چیز خله خالم بهش میخندیم همه 

دخترش هم بهش میخنده 

اما دست خودشون نیست بعضیا 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز