2821
2789
عنوان

چطوری؟

81 بازدید | 10 پست

سلام صبح بخیر همتون ..چطوری یه حرفی بزنم به نامزدم (عقدیم)حدود یکساله و دوماه ...که نامزدم روب حرف من نه نیاره 

میخوام بگم چیزی بخر بخره و ....

البته اینم باید بگم تو این یکسال کل خرجیمو خانوادم میدن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اولش برین پارکی جایی 

بعد ببرش سمت بازار 

بعد بگو عههه این چقد خوبههه میشه بخری برام بعدن پولشو میدم الان انقد پول همراهم نیس 

اونم ب مردونگیش برمیخوره  و میخره 

و بعدنم ازت پول نمیگیره😁

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
بگو ععع چقد دوس دارم فلان چیزو داشته باشم رومم نمیشه ب بابام بگم 😔 اگ غیرت داشتع باشه بهش برمیخوره ...

اره خیلی غیرتیه ..بهم گف حتی دبگ پول شارژتو ار بابات نگیر ..ولی نمیدونم چرا لباس مثل اوم نمیخره😂😂

اخه زن داداشاشم همین جورین نمیخرن و نمیپوشن😑

اولش برین پارکی جایی  بعد ببرش سمت بازار  بعد بگو عههه این چقد خوبههه میشه بخری برام بعد ...

نههه اگ بگه پولشو میدم خیلی ضایع اس پسره عادت میکنه شوهر عقدیشع نامزدش ک نیس وظیفشع بخره

💚🌻کاش تیکرم واقعی بشه
اولش برین پارکی جایی  بعد ببرش سمت بازار  بعد بگو عههه این چقد خوبههه میشه بخری برام بعد ...

اخه کترش طوربه ک اگرم بخوام بریم بیرون فقط شبا میریم و همه جا بستس😇

اره خیلی غیرتیه ..بهم گف حتی دبگ پول شارژتو ار بابات نگیر ..ولی نمیدونم چرا لباس مثل اوم نمیخره😂😂 ...

از الان عادتش بده من ک هروقت شوهرم میاد پیشم بعد چیزی لازم دارم ی ترفندی میزنم البته ما رومون بازع ولی من دلم نمیخاد مستقیم بگم مثلا عکس ی مانتو رو نشونش میدم میگم ببین چققققد نازع اونم میگه عارع ازینا کجا داره؟مثلا میگم فلان جا دفعه بعد ک بریم بیرون میبرع منو همونجا خرید😍😀

💚🌻کاش تیکرم واقعی بشه
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز