2777
2789
عنوان

سوزش

101 بازدید | 11 پست

احساس سرفه ته گلوم دارم ولی اصلا سرفم نمیاد کروناس؟؟؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

😐منم آب دهنم پرید ته گلوم سرفه کردم کروناست؟

نه بابا نیست 

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😐منم آب دهنم پرید ته گلوم سرفه کردم کروناست؟ نه بابا نیست 

اب دهن فرق داره من از صبح حس میکنم تو گلوم چیزیهکه با سرفه صاف میشع ولی اصلا سرفم نمیاد

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
آب جوش بخور ببین چطور میشه

خوردم اصلا نمیدونم چجوری بگم ببخشید ولی دیدید انگار یه خلط ته گلو میمونه ادم سرفه میکنه صاف میشه ولی نه خلطه نه سرفه دارم

خوردم اصلا نمیدونم چجوری بگم ببخشید ولی دیدید انگار یه خلط ته گلو میمونه ادم سرفه میکنه صاف میشه ولی ...

آره میدونم 

خودمم گاهی اینجوری میشم ولی متاسفانه راه حل خاصی نداره😂یکی دو روز صبر کن ببین چی میشه دیگه

خوردم اصلا نمیدونم چجوری بگم ببخشید ولی دیدید انگار یه خلط ته گلو میمونه ادم سرفه میکنه صاف میشه ولی ...

احتمالا حساسیته.سابقشو داری یا دیروز چیز حساسیت زا خوردی خربزه انگوری؟

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.
احتمالا حساسیته.سابقشو داری یا دیروز چیز حساسیت زا خوردی خربزه انگوری؟

نه حساسیت ندارم اصلا

نه حساسیت ندارم اصلا

پس کووید۲۰ نه ۱۹😂😂😂

نترس بابا بگیری هم چیزی نمیشی دیگه خیالت راحت میشه.داداشم گرفت الان خوب شده ول میگرده برا خودش استرسش رفته

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.
پس کووید۲۰ نه ۱۹😂😂😂 نترس بابا بگیری هم چیزی نمیشی دیگه خیالت راحت میشه.داداشم گرفت الان خوب شده ...

اصلا خودم بگیرم مهم نیست این که اطرافیانم نگیرن اخه تستشم میگن خیلی گرونه ادم نمیدونه چیکار کنخ

اصلا خودم بگیرم مهم نیست این که اطرافیانم نگیرن اخه تستشم میگن خیلی گرونه ادم نمیدونه چیکار کنخ

تست نده .اگه کرونا باشه خودشو نشون میده بعد بریزبیمارستان انقدا زیاد نیست هزینشم.علائمت  خودس به مرور مشخص میکنه کروناست یا نه. باید خودتو قرنطینه کنی دیگه چاره نیست