2777
2789

بچه ها کیا رژیمن ؟من کل روز و میتونم رژیم بگیرم تحملم خوبه بدنم مقاومت میکنه ولی همین که شب میشه همش ضعف میکنم  قدم ۱۶۲وزنم ۶۸

Live the moment now✌

منم رژیمم

البته برعکس شما باید فقط بخورم#😂

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من رژیمم باید اضافه کنم اینم یه جور سختباز نخوردن راحت تره

گروه داریم واتساپ 

لاغرا دور همیم😀

کالری شماری

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊
من رژیمم میخوام وزن اضاف کنم😐

گروه داریم وات، لاغرا دور همیم

کی میگه نخوردن راحته؟     بیا عوض کنیم    

شما وزنت ۵۸ هستش اونوقت قدتون چقدره؟چرا میخواین لاغر شین؟زیادیشم خوب نیس که

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘