2777
2789

همونجوری که فیلمشو دیدی

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا از راه خون یا با چوب پنبه  از بینی و هان نمونه میگیرن. خون دقیق تره که فکر کنم مراکز خصوصی میگیرن

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
یا از راه خون یا با چوب پنبه  از بینی و هان نمونه میگیرن. خون دقیق تره که فکر کنم مراکز خصوصی م ...

تو همون مطب نمیگیرن؟ 

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍
تو همون مطب نمیگیرن؟ 

نه عزیزم مراکز 16 ساعته. بعضی درمانگاه ها. زنگ بزن از پایگاه بهداشتی محلتون بپرس

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
درد داره؟😢😢

نمیدونم عزیزم من تاحالا تست ندادم

میتونی خون هم بدی به جای این

ولی فیلمش رو دیدم واقعا دلم برای اون زنه که داشت این تست رو میداد سوخت معلوم بود خیلیی اذیت میشه 

بهتره که خون بدی 

درد داره؟😢😢

میگن درد نداره ولی حس ناخوشایندی داره 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
نه عزیزم مراکز 16 ساعته. بعضی درمانگاه ها. زنگ بزن از پایگاه بهداشتی محلتون بپرس

قراره همین هفته برم درمونگاه محلمون میپرسم ببینم دارن یا ن

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍
شما هم باید تست بدی؟

چرا باید تست بدین؟،خدایی نکرده مگه علائم داری.

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی