2777
2789
عنوان

طلاق

172 بازدید | 14 پست

سلام خانوما من ٧ساله كه ازدواج كردم يعني ١٥سالگي الان ٢١سالمه همسرمو خيلي دوست داشتم بعضي مسائل بين خانواده ها به وجود اومد باعث دوري همه شد از اولش شوهرم كار حقوق درست حسابي نداشت ولي چون دوستش داشتم تحمل كردم ي مدتيه اعصابم نميكشه ديگ به بي پولي ٢ماهه زايمان كردم از اولش شيرم كم بود هزچقدر ميدادم پسرم حوصله اش نميكشيد زياد بخوره واسه همين ضعيف شده بود منم شير خشك دادم تازگيا هي ميزنه به سرم بخدا من خيلي تلاش كردم اما الان اصلا نميدم سينمو امشبم پسرم نميخوابيد حرصشو سره من خالي كرد ناراحت شدم باهاش بحث ميكردم يهو بهم سيلي زد گفت پيرم كردي موهامو. سفيد كردي خداشاهده خيلي باهاش تا كردم خيلي كوتاه اومدم از حرفش دلم شكست ميخوام طلاق بگيريم خسته شدم تحمل ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونموقع که به خواهرم میگم خواهر من عاشقی ماله چندساله اوله بعدش فقط پوله 

بهم میخنده 

خواهر تقصیر شوهرتم نیست مملکت خراب شه هر چی جون میکنن بازم دخل و خرج نمیخونه

هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍

سال اول بچه داری برای همه سخته شرایط عوض میشه

صبور باش عزیزم انشالله درست میشه

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
عزیزم اون بچه گناه داره صبوری بکنید جفتتون خسته هستید و کم سن و سال به خودتون زمان بدید انشاالله درس ...

خستم احساس ميكنم ديگ مثل قبل عاشقش نيستم دلم شكسته 

طلاق رو بزار گزینه آخر بچه گناه داره چرا سریع طلاق عزیز دلم هفت سال تحمل کردی حالا که بچه داری طلاق  اتفاقا برعکس باید تلاشت رو بیشتر کنی تا ارامشتون‌ بهم نخوره‌ تو راه پله های دادگاه جز یه‌ مشت نگاه هیز و قاضی بی منطق چیزی نیست به فکر بچه و زندگیت باش خانمی

طلاق رو بزار گزینه آخر بچه گناه داره چرا سریع طلاق عزیز دلم هفت سال تحمل کردی حالا که بچه داری طلاق ...

آفرین

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
خستم احساس ميكنم ديگ مثل قبل عاشقش نيستم دلم شكسته 

الان تازه بچه اومده شرایط یکم سخت شده خستگی بی خوابی همش زیاد شده منم تمام این شرایط رو گذروندم  همش درگیر بودم اون از من توقع قبل رو داشت منم توقعم زیاد بود ازش  ولی همش گذشت باهم مدارا کنید راحت تر بگذره این دوران هم شما هم شوهرتون همدیگر رو درک کنید خودتون رو بزارید جای همدیگه بچه که بزرگتر میشه شیرینیش همه این تلخی هارو میشوره میبره 

دقیقا بچه که میاد یا دعوا ها بالا می گیره . یا نسبت به هم سرد می شن . مردا بیشتر می خوان مادر ببچاره خودش یکی رو لازم داره کمکش کنه . چه برسه به اینکه اقا رو شارژ کنه . همین خودش داستان می شه

ببین عزیزم شما بعد ۷ سال متوجه بدی شوهرت شدی؟

الان که یک بچه داری؟ 

الان دیگه   نمیتونی حرف طلاق رو  به این راحتی بزنی 

سعی کن زیاد دوروبرش نباشی و سرت رو با بچت گرم کن

میدونم ما خانم ها متاسفانه هنوزم ازدواج رو مساوی خوشبختی میدونیم ولی واقعیت چیز دیگری است