2777
2789
عنوان

طلاق

193 بازدید | 15 پست

سلام خانوما من ٧ساله كه ازدواج كردم يعني ١٥سالگي الان ٢١سالمه همسرمو خيلي دوست داشتم بعضي مسائل بين خانواده ها به وجود اومد باعث دوري همه شد از اولش شوهرم كار حقوق درست حسابي نداشت ولي چون دوستش داشتم تحمل كردم ي مدتيه اعصابم نميكشه ديگ به بي پولي ٢ماهه زايمان كردم از اولش شيرم كم بود هزچقدر ميدادم پسرم حوصله اش نميكشيد زياد بخوره واسه همين ضعيف شده بود منم شير خشك دادم تازگيا هي ميزنه به سرم بخدا من خيلي تلاش كردم اما الان اصلا نميدم سينمو امشبم پسرم نميخوابيد حرصشو سره من خالي كرد ناراحت شدم باهاش بحث ميكردم يهو بهم سيلي زد گفت پيرم كردي موهامو. سفيد كردي خداشاهده خيلي باهاش تا كردم خيلي كوتاه اومدم از حرفش دلم شكست ميخوام طلاق بگيريم خسته شدم تحمل ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با بچه و طلاق

اونم دوماهه

همه مشکل مالی دارن اینا روزا منم شوهرم حقوق درستی نداره خدا هم دوقلو داد بهمون حتی یکیشون شیر خشکش ۱۲۰ هزار تومنه هر پنج روز

ولی خو باید دیگه ساخت حداقل بخاطر بچه ها

99/9/9 نمیدونم چیه دیدم همه گذاشتن منم گذاشتم 😎😎😎
نه بعد زایمان طبیعیه این تنش ها لطفا بچهگانه رفتار نکن حداقل در جایگاه یه مادر...  من سه ماهگی ...

اخه همش سره اينكه شير ندادم ميزنه تو سرم ميگه پيرم كردي مگه من چيكار كردم جز گذشت جز اينكه از خواسته هام گذشتم

طبیعیه همش. تجربه اش کردم. صبر کن و درمااان کن حال زندگیتونو...  طلاق حرف اول یه مادر نیست قوی ...

قويي بودم ولي نميتونم چرا خيلي ضعيف شدم ايكاش ٢سال پيش طلاق ميگرفتم