2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تعریفشو خیلی شنیدم ولی آخه آقا هست. ترجیح میدم دکترم خانوم باشه

تهرانم بهترین دکترایی که تخصص لاپاراسکوپی پیشرفته دارن اقا هستن اتفاقا یکی از بهتریناشون هم شیرازی هست اومده تهران (دکتر اصف جاه)

به نظرم ارزششو داره که ادم بره پیش اقا

خیلی خانوما با همسرشون میرن پیش دکتر اقا

ممکنه اصلا بهت بگه احتیاج به عمل نیست ولی دکترای دیگه ممکنه به خاطر پول هم شده بگن عمل نیاز داری

خیلی ها رفتن پیش دکترای مختلف عمل کردن یا کامل برنداشتن فیبرومو یا به رحم اسیب زدن 

البته صد در صد شیراز هم دکترای خانوم خوب داره ولی من خودم اگه میخواستم برم صد در صد میرفتم پیش دکتر البرزی 

تو لاپاراسکوپی پیشرفته الان اولین نفر تو ایران دکتر البرزی خیلی از مواقع سال ایران نیست از همه جای ایران میرن پیشش

عزيزم اصلا عمل نکن من فیبرومم ۷سانت بود عمل کردم بعد ۴ماه برگشت،دکترم گفت فیبرومت هرچي عمل کنی دوباره‌ برمیگرده،بعد یکی‌از اقوام مون يه طب سنتی تو مشهد بهم معرفي کردن، بعد از ويزيت یه سری دارو گیاهی بهم دادن که بعد ۶ماه فیبرومم کلا از بین رفت، خداروشکر الان یک ساله که دیگه برگشت نداشته و الآنم دوماهه باردارم، اصلا عمل نکنید فیبروم دوباره‌ برمیگرده 

عزيزم اصلا عمل نکن من فیبرومم ۷سانت بود عمل کردم بعد ۴ماه برگشت،دکترم گفت فیبرومت هرچي عمل کنی دوبار ...

سلام داروهاش و میشه معرفی کنید؟ یا دکترش،ویزیت غیر حضوری هم داره؟ 

سلام داروهاش و میشه معرفی کنید؟ یا دکترش،ویزیت غیر حضوری هم داره؟ 

یه سری دمنوش برام فرستادن،بله ویزیت آنلاین هم دارن، درخواست دوستی بهتون دادم قبول کنید تا شماره شون رو براتون بفرستم 

یه سری دمنوش برام فرستادن،بله ویزیت آنلاین هم دارن، درخواست دوستی بهتون دادم قبول کنید تا شماره شون ...

سلام توروخدا بمن بگین درمانش چیه

من مجردم و فیبروم دارم

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  
عزيزم اصلا عمل نکن من فیبرومم ۷سانت بود عمل کردم بعد ۴ماه برگشت،دکترم گفت فیبرومت هرچي عمل کنی دوبار ...

سلام عزیزم من الان که خوندم چشمان خیس اشک شد واقعا ، من فیبرومم  مثل شماست و دوشیزه هستم میشه بهم کمک کنید و شماره دکتر و بدید 

سلام منم مثل شما عزیز چی کار کردی ؟

والا پرسیدم کسی جوابم نداد

میخام برم دکتر طب اسلامی جواب گرفتم به شما میگم

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز