2777
2789
عنوان

طلاق یا گذشت

156 بازدید | 8 پست

بچه ها دارم خونه بسازیم ی چند مدت دیگه عروسیم بود که کرونا اومد وی سری مشکلات دیگه که نامزدم کلا بیخال  شد و دیگه زیاد سراغ خونه ‌ادامه ساختش نمیره الان هرشب هرشب سر موضوعات مختلف دعوامون میشه خیلی اخلاقش عوض شده گیر میده نسبت بهم شکاک شده میگه وقتی من نیستم تو پشت سر من ب اقوام دست میدی ولی جلو من دس نمیدی چرا اینجوری شده نمی‌دونم میگه حق نداری شلوار ۹۰ بپوشی منم بهش گفتم خزترین تیپ رو برای تو میزنم پشت سرت تیپ اکی میزنم با من لج نکن اونم گفت اگه قرار باشه اخلاقت اینجوری باشه تا نیومدی سر خونه زندگیم طلاق بگیر واقعا کلافه شدم نمی‌دونم چیکار کنم خسته شدم از زندگیم روحیمو باختم بهم گفت میری سرکار اخلاقت عوض میشه منم از لجش دیگه نرفتم بازم اخلاقم هیچ تغییری نکرد نمی‌دونم والا چیکار کنم 😒😒😔

التماس دعا برام دعاکنیدمامان بشم 

از اول اینجوری بوده،؟

چرااااا سر هر چیز الکی طلاق طلاق میکنید اخه

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب
از اول اینجوری بوده،؟ چرااااا سر هر چیز الکی طلاق طلاق میکنید اخه

اره نصیحتش کردم خوب شد دوباره شکاک شد خودش میگه چیکار کنم واقعا نمی‌دونم میترسم فردا که رفتم سر خونه زندگیم ازاین بدتر بشه خسته شدم ازش امشب اینقدر بهم زنگ زد یه بار فقط ج دادم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره نصیحتش کردم خوب شد دوباره شکاک شد خودش میگه چیکار کنم واقعا نمی‌دونم میترسم فردا که رفتم سر خونه ...

خب منکه شمارو نمیشناسم و قضاوت هم‌نمیکنم، فقط باید دلیلشو پیدا کنی، ببینی چیزی تو گوشیت یا تو ظاهرت یا برخوردت با فامیل ندیده

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب
خب منکه شمارو نمیشناسم و قضاوت هم‌نمیکنم، فقط باید دلیلشو پیدا کنی، ببینی چیزی تو گوشیت یا تو ظاهرت ...

هیچی حسوده همه جوره باهاش پایه ام همه چی  نمی‌دونم چشه واقعا بهش گفتم به تیپم گیر نده ولی میگه من که نمیتونم بی غیرت باشم اصلا هر دقیقه ی بهونه برا دعوا داره 

هیچی حسوده همه جوره باهاش پایه ام همه چی  نمی‌دونم چشه واقعا بهش گفتم به تیپم گیر نده ولی میگه ...

اما یه وقتایی از دوست داشتن زیاده ها، شوهر من یه مدت انقدر خیانت دیده بود که حتی به منم شک کزده بود، تمووووم دوستاش طلاق کرفتن، بعد دوستاش هی به شوهرم میگفتن زن توام ولت میکنه و میره و...

بعد چندتا پسرعمو و پسرخاله و...باز طلاق و خیانت و....

ناخودآگاه شک کرده بود، بعد که رفتیم سر زندگی فهمید من اونجوری نیستم الان بیشتر از چشماش بهم اعتماد داره ، همه جا تنها میرم ، شبا تا دیر وقت گوشی دستمه اصلا نکاه نمیکنه ببینه چکار میکنم

گوشیم‌میذارم کنارش و میرم حموم، شارژی که میرم با شارژی که بر میکردم یکیه، اصلا دست نمیزنه

اما یه وقتایی از دوست داشتن زیاده ها، شوهر من یه مدت انقدر خیانت دیده بود که حتی به منم شک کزده بود، ...

چه خوب چون من خیلی تو تیپ وقیافه هستم حسوده دوسم داره ولی اینجور دوست داشتنی میخام چیکار فقط دارم اذیت میشم 

چه خوب چون من خیلی تو تیپ وقیافه هستم حسوده دوسم داره ولی اینجور دوست داشتنی میخام چیکار فقط دارم اذ ...

خب دیگه باید اعتماد کامل رو به دست بیاره دیگه

چه خوب چون من خیلی تو تیپ وقیافه هستم حسوده دوسم داره ولی اینجور دوست داشتنی میخام چیکار فقط دارم اذ ...

شوهرتون یا به شما اعتماد نداره یا اینکه پارانوییده به هر حال قبل از عروسی بایستی این رفتارهاش درست بشه وگرنه بعدش چندین برابر بیشتر از این خواهد شد