2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زمان همه چیزو حال میکنه

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
واقعا زمان حلش میکنه؟

اره،شکست عشقی و جدایی ۶ مرحله داره که بعد ششمین مرحله ریگه ذهن و روح و روان توان اولیشونو به دست میارن و طرف فراموش میشه؛و این نیاز به زمان داره مال من تقریبا داره یسالی میشه هر چند گه این وسط اشتی و قهرم داشتیم ولی الان دیگه کامل کاتیم و منم چندان حس شگست ندارم...کاملا ارومم انگار نه انگار

با خدا باش و پادشاهی کن♡من لایق بهترین ها هستم و بهترین ها هم نصیبم میشه😇

اره بابا من☹

من طرفم یعنی آشنا بود پسر همکار پدرم ؛ تو رابطه آشنایی اولش خوب بود بعد غیب میشد میمومد مثل جن ؛ دروغ میگفت ؛ پنهون کاری میکرد ؛ خیانت منم دووم نیوردم تو همین رفتن اومدناش یکدفعه شمارم عوض کردم بدون خداحافظی در کمال خونسردی اتفاقی نیفتاده همچی تموم کردم❤

اوایل خیلی برام سخت بود که کات کرده بودم 

اما الان ۱ سال نیم از کات میگذره میدونم بهترین کار کردم همه تو رابطه پیشرفت میکنن احساس خوشحالی دارن مال من برعکس بود احساس غم ناراحتی☹ البته تقصیر کار خودمم بودم اگر عزت نفسم بالا بود همون اولین بار غیبش زد بعد ۱۰ روز اومد رابطه کات کرده بودم و احساس ترس طرد شدن از دست دادن نداشتم کار به اینجا نمکشید بعدش حالم بد باشه 

مطمئنی؟

اره مگر اینکه ادم خودش مقاومت کنه

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»