2777
2789
عنوان

ویولن بیاید

309 بازدید | 22 پست

خانوما در درس های اول ک تازه انگشت اشاره میذاریم رو سیم 

هروقت نت بین خط باید انگشت رو سیم باش با هروقت روی خط؟ 

سیم لا و میگما

بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تخصصی تو ویلن ندارم اما حرفم گیتاره

چیزی که میدونم چهارتا سیم بصورت آزاد ببین چی هست بعد از روی اونها میتونی نت خوانی کنی گلم

کلید جامع روی هر نت که با کلید سل نمایش داده میشه از طریق اون میتونی بقیه نت ها رو بخونی

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.

نت بین خط باشه با روی خط ربطی نداره که انگشتت رو سیم باشه یا نه باید ببینی اون نتی که بین خطه چه نتیه مثلا نت دو هست. با توجه به اینکه میدونی و میشناسی فرت ها و نت های روی سیم طرز قرارگیریشون کدوم هست میتونی با نت پیش بری و ملودی آهنگ بزنی

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.

من سوالتو درست متوجه نشدم

هر نت یه موقعیت مکانی خاص روی هر سیم داره 

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!
من سوالتو درست متوجه نشدم هر نت یه موقعیت مکانی خاص روی هر سیم داره 

خب الان من فقط دارم روی سیم لا کار میکنم بعد تو کتاب گفت هر وقت انگشت را روس سیم لا بگذاریم نت سی را احرا میکنیم 

من سوالم این هروقت نت بین خط بود باید انگشن بذاریم یا هروقت روی خط یود؟ 

خب الان من فقط دارم روی سیم لا کار میکنم بعد تو کتاب گفت هر وقت انگشت را روس سیم لا بگذاریم نت سی را ...

۵ تا خط داریم که نت ها یا روی ان ها هستند یا بینشون بسته به اینکه نت روی کدوم خط،یا بین دوتا خطه، اسمش فرق میکنه و اجراشم متفاوته

مثلا اگه نت گرد بین خط دو و سه باشه میشه لا 

ولی اگه بین خط سه و چهار باشه میشه نت دو

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!
۵ تا خط داریم که نت ها یا روی ان ها هستند یا بینشون بسته به اینکه نت روی کدوم خط،یا بین دوتا خطه، اس ...

ما الان نتامون بین خط دو و سه

روی خط هم همینطوره اسمش فرق میکنه 

مثلا نت سی زمانیه که نت رو خط سومه 

حالا برای اجرای نت سی تو پزیسیون اول(وقتی دستت نزدیک شیطونکه) باید انگشت اشارتو بزاری روی سیم لا تو جای درستش 

برای اجرای نت لا هم که انگشت نمیزاری همون ارشه رو رو سیم لا میکشی

تو یوتیوب اموزشش با فیلم هست اینطوری نوشتی ممکنه واضح نباشه توضیحم

روی خط هم همینطوره اسمش فرق میکنه  مثلا نت سی زمانیه که نت رو خط سومه  حالا برای اجرا ...

ببخشید هی مزاحم میمش 

من منظگرم این متن 

چ موقع هایی باید انگشت بزارم؟ 

هروقت نت بین خط یا روی خط؟ 

روی خط هم همینطوره اسمش فرق میکنه  مثلا نت سی زمانیه که نت رو خط سومه  حالا برای اجرا ...

هروقت اینحوری نت روی خط انگشتم و بزارم روی سیم لا؟ 

یا هروقت نت اینجوری بین خط انگشتم و بزارم روی سیم لا ؟