2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من همیشه اینو میخونم ۱۰۰۱یا ودود 

👇🏻

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

شوهرم جون میداد برام ولی نمیذاشت بینی عمل کنم با ابروهامو هاشوری چیزی بزنم اومدم براش دعا زبانبند و محبت کردم آقا چشمتون روز بد نبینه شده بود یزید، شوهرم که در عمرش انگشت بهم نزده بود با کمربند کبودم می‌کرد سر یه چیزای خیلیییییییییی الکی و مسخره طوری بود میگفت دست خودم نیست متنفر شدم ازت تو این خونه ای فک میکنم میخوای جونمو بگیری می‌زنمت لذت میبرم شوهرمو روانی کرده بودم بعد یه نفر بهم گفت تو دعا برا شوهرت گرفتی برعکس شده بیشتر مردا اینجورین دعا محبت و زبانبند روشون برعکس عمل میکنه گفت باطل‌ کن شیطان وارد زندگیت کردی میشینید پیش هم اونم بینتونه بخاطر این شوهرت متنفره ازت واییییییییییی اگه بگم چه کتکایی خوردم گریه تون میگیره تو رو خدا دعا محبت نگیرید حتی خواهرشوهرم دعا محبت گرفته بود برا شوهرش اونم برعکس شد، زنعموم هم همینطور، نمازشب بخونید قرآن بخونید خیلی بهتره

بعد میشه یه عاشق هات فلفلی

خدا نکشتت😂

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

یه خانمی میگفت سه بارسوره مزمل وبخون فوت کن به آب بعد سوره یاسین وبخون به هر مبین که رسیدی فوت کن به آبه بعد چایی درست کن بده بخوره میگفت هرروزاین کاربکن تا چهل روزولی خیلی میگفت شوهرم آروم شده خیلی دوسش داره خیلی تعریف میکرد