2777
2789
عنوان

😭😭😭ناراحت شدم

597 بازدید | 39 پست

ذخیره بند ناف میخواستم برا دخترم ثبت نام کنم فهمیدم مادر نباید زگیل تناسلی داشته باشه من قبلا داشتم بعدش کم خطر بود واکسن زدم وبدنم کامل دفع کرد اما ناراحتم نمیتونم برا دخترم این کار رو کنم خیلی حیف شد..بیاین دلداریم بدین تو روخدا حس بدی گرفتم 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانمای عزیز فقط ۵ نفر ظرفیت داریم برای شروع دعای نادعلی کسی اگه میخواد ریپلای کنه اسمشو بگه. چله ۴۰ روزه هستش. روزی یکبار

السلام علیک یا علی بن موسی الرضا🙂 ‌کاربری واگذار شده 

منم میخوام انجام بدم دکترم گفت از هفته ۳۶ باید کاراشو بکنی..زگیل ندارم طبق اخرین پاپ اسپیرم که ی سال و نیم پیش بوده البته ولی ربطش چیه؟چون طبیعی هستی؟

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

چرا ناراحت

نمیتونم ذخیره بند ناف دخترم انجام بدم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بند ناف چیه

همین که برا سرطان خون خوبه درمان میکنه سلول های بنیادی رو میگرن از بند ناف

اخی عزیزم. خدانکنه ک نیازش بشه هرگز.ولی میشه از جاهای دیگه هم سلول بنیادی گرفت

شما همینکه بفکر بودید نشان دهنده اینه والدین خوبی هستیدبراش و کاری ازدستتون بیادکوتاهی نمیکنید،حالا این نشده شمانباید خودتونو اذیت کنید

دردم از یار است و درمان نیز هم
منم میخوام انجام بدم دکترم گفت از هفته ۳۶ باید کاراشو بکنی..زگیل ندارم طبق اخرین پاپ اسپیرم که ی سال ...

تو شرایط قرداد نوشته بیماری های مثل هپاتیت ایدرز هرپس و زگیل باعث میشه نشه  زایمانم سزارین هس ..زگیل من رو پاپ نشون نداد hpvتست انجام دادم البته میدونستم دارم بدون تست