2777
2789

دوست عزیز تین عوارض ازین قرص بعید است اما در درجه اول سعی کنید چند روز ان را نخورزد و در صور تقطع سدن سر درد و اطمینان شما از عوارض جانبی این قرص بعد مدتی از زینک هایی به سکل کپسول نرم ژلاتینی ایتفاده کنید مثل زینک پلاس شرکت دانا یا یورو ویتال

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...

بیشتر عناصر کمیاب مانند روی در صورت مصرف بیش از حد، ایجاد مسمومیت در بدن می‌کنند. این موضوع در مورد مکمل‌های غذایی حاوی روی نیز صدق می‌کند. از آنجایی‌که یکی از اصلی‌ترین ترکیبات تشکیل دهنده قرص یونی زینک، عنصر روی است در ادامه این مبحث به بررسی عوارض مصرف قرص یونی زینک حاوی روی می‌پردازیم.

احساس آشفتگی و ناراحتی در معده و حالت تهوع و استفراغ معمولا از اولین علائم مصرف بیش از حد روی هستند. از دیگر علائم مصرف بیش از اندازه روی می‎توان به سرگیجه، سر درد، خواب آلودگی، افزایش تعریق، عدم هماهنگی در عملکرد عضلات بدن و توهم اشاره کرد. علاوه بر این تحقیقات انجام شده نشان می‌دهد که زیاده روی در مصرف مکمل‌های حاوی روی موجب کاهش کلسترول خوب خون (HDL) و افزایش کلسترول بد خون (LDL) می‌شود. همچنین از آنجایی‌که زیاد بودن روی در بدن موجب می‌شود که در جذب عنصر مس اختلال ایجاد شود این موضوع احتمال ابتلا به کم خونی را افزایش می‌دهد. وجود مس برای جذب آهن از روده‌ها ضروری است.

اسید اسکوربیک یا ویتامین C  ویتامینی محلول در آب است که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی قوی بوده، سیستم ایمنی را تقویت کرده و سبب بالا رفتن مقاومت بدن در برابر ابتلا به بیماری‌های عفونی می‌شود. همچنین این ویتامین در کلاژن سازی و متابولیسم پروتئین‌ها نقش بسیار مهمی را در بدن ایفا می‌کند. اختلال در سنتز کلاژن سبب تأخیر در بهبود زخم‌ها می‌شود زیرا این ماده سلول‌های بدن را در کنار هم نگه می‌دارد. این ویتامین استحکام لثه و دندان‌ها را نیز افزایش می‌دهد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر عناصر کمیاب مانند روی در صورت مصرف بیش از حد، ایجاد مسمومیت در بدن می‌کنند. این موضوع در مورد ...

من ازمایش نداده بودم که ببینم کمبودی دارم یا نه همنطوری از داروخانه واسه تقویت ایمنی گرفتم بعیده روزی یه دونش مسمویت بده درسته؟

من ازمایش نداده بودم که ببینم کمبودی دارم یا نه همنطوری از داروخانه واسه تقویت ایمنی گرفتم بعیده روز ...

اره . اما چند روز قطعش کن اگه خوب شدی از قرص بوده نشدی بدون مشکل جای دیگه است

برای تقویت ایمنی قرص جوشان سی من میخورم مشکلیم ندارم.

والا از یه دکتر عمومی مشورت گرفتم معرفی کرد گفتش کامله و انرژی هم بالا میبره به خاطر ویتامین های گروه ب 

سلام به همه دوستان. من سارا هستم و می خوام نظرم رو در مورد مکمل تقویت مو فیتوفانر بگم. من قبلا مکمل تقویت مو یونی زینک رو هم استفاده کرده بودم که نتیجه خوبی داده بود ولی فیتوفانر خیلی بهتر بود.

من از چند سال پیش ریزش مو داشتم و خیلی ناراحت بودم. موهام خیلی کم شده بود و اعتماد به نفسم رو از دست داده بودم. یکی از دوستانم بهم گفت که فیتوفانر رو امتحان کنم. من هم خریدمش و شروع به خوردن کردم.

بعد از چند ماه، متوجه شدم که ریزش موهام خیلی کم شده. موهام هم پرپشت تر شده بود و خیلی خوشحال بودم. من تا الان 6 ماهه که فیتوفانر رو مصرف می کنم و خیلی راضی هستم.

من فکر می کنم که فیتوفانر  خیلی موثرتر از یونی زینک هست. چون ترکیبات خیلی خوبی داره و به خوبی روی ریزش مو تاثیر میذاره. من به همه دوستانی که ریزش مو دارن، فیتوفانر رو توصیه می کنم.