2777
2789
نتیجت عالی نیست سال دیکه موفق تری 

عزیزم میشه برا منم بگی

ازدواجم کی هست وشخصیت طرف چطوره؟

امسال استخدامی وارشد قبول میشم؟

عشقای حس ششمی که امضارو میبینین میشه خواهشا🤭😅نظرتون راجب ازدواجم (چه زمانی باچه خصوصیاتیی )وکنکورم(قبول میشم امسال)تو تاپیک اخریم  بگید لدفااااا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

استرس نداشته باشی اره .فکرت آزاد کن. به توانایی و آزادی ذهنت بستگی داره

مربیم گفته خوبی .... ولی استرسیم شدید حالا قرص ضد استرس میخورمو و میرم.

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
دیدی خانومی منم دیرو بهت گفتم نمیشی😂

نمیدونم والله یکسری میگن میشی .یکسری میگن نه.یکسری میگن 50 50.حالا ببینم حرف کدومتون درست درمیاد. توکل بخدا هر چی صلاح هست بشه

عزیزم میشه برا منم بگی ازدواجم کی هست وشخصیت طرف چطوره؟ امسال استخدامی وارشد قبول میشم؟

ازدواجت از اشناست‌.شخصیت طرف باید اسمش بدونم یا حرف بزنم.بعضی تصمیمات باعث تغیر کل سرنوشت میشه.امسال تلاش چندانی نداشتی

ازدواجت از اشناست‌.شخصیت طرف باید اسمش بدونم یا حرف بزنم.بعضی تصمیمات باعث تغیر کل سرنوشت میشه.امسال ...

زمانش کی هست رو میتونین بگین؟

کل امسال خوندم برا ارشد چیکار کنم دیگهه😭😭😭

عشقای حس ششمی که امضارو میبینین میشه خواهشا🤭😅نظرتون راجب ازدواجم (چه زمانی باچه خصوصیاتیی )وکنکورم(قبول میشم امسال)تو تاپیک اخریم  بگید لدفااااا
اره اگه میخوای با جنسیت معلوم بشه حس من به شما که نمیبینمتون ضعیفه از طریق آویز سوزن تعداد و جنسیت ب ...

کار مهاجرتم اکی میشه؟

در تاریخ 99/9/9بهترین رخداد زندگیم رقم خورد   خدایا متشکرم.
2790
2778
2791
2779
2792