2777
2789
بیشتر باید باهم آشنا بشن هنوز دید کافی از هم ندارن ولی من امیدوار نیستم اگه بخوان باهم باشن باید باه ...

😍🤭سلام میشه لطفا به منم بگین؟

من امسال کنکور دارم به فرهنگیان میرسم یا نه؟! 

مرسی

💫❤بهترین حس دنیا رو از خدا بخواید❤🤗بعد ببینید چقد قشنگ جوابتون و میده💫❤پس با جون و دل به آنچه که می خواید فکر کنید💎💫

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیشتر باید باهم آشنا بشن هنوز دید کافی از هم ندارن ولی من امیدوار نیستم اگه بخوان باهم باشن باید باه ...

میشه بگی من کی ازدواج میکنم؟ و با کی؟

اگه میخواین قربون صدقه کسی برین، شمالی یاد بگیرین.. یه ♡بلامیسر♡ میگی قشنگ تو دل طرف میشینه... دیگه ♡ تی جانِ رِه بیمیرم ♡ که جای خود داره 😍😍😍😍                      شمالیشونم 😎😎😎😎😎

@فاطمه۱۳۷۹   بیا لطفا

اگه میخواین قربون صدقه کسی برین، شمالی یاد بگیرین.. یه ♡بلامیسر♡ میگی قشنگ تو دل طرف میشینه... دیگه ♡ تی جانِ رِه بیمیرم ♡ که جای خود داره 😍😍😍😍                      شمالیشونم 😎😎😎😎😎

@هونیاشونم    بیا

میشه نتیجه کنکورمو بگی پلیییییز😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

دلبرا دل به تو دادم که مرا ناز کنی نه که تو خیر سرت جگرکی باز کنی

نه  ولی ختم نادعلی بردار

گلم منم بگو شنبه امتحان رانندگی دارم قبول میشم یا ن برای باردوم

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز