2777
2789
عنوان

مغزم متلاشی شد 😭😭

276 بازدید | 28 پست

مادرشوهرم دیونم کرد از وقتی اومده فقط حرف میزنه سی ثانیه ساکت نمیشه سرگیجه گرفتم .آخه بهش نمیگم بیا شوهرم که شب کار میشه خودش میاد. من خواهرم میارم میگه عه خواهرت اینجاس نفهمیدم بازم شب بعد بیاد و اصلا هماهنگی نمیکنه.میگع خواهرت نکنه برای اینکه من اومدم رفت 😐😐بهش گفتم خواهرم میاد ولی میاد و میخواد یه جور خواهرم دک کنه 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

مادرشوهر است دیگر😂😂😂😂

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها بمون خب منم اکثرا همسرم نیست تنها میمونم،خاهر ومادر شوهرو چرا به زحمت میندازی

خودش میاد من اصلا نگفتم بیا 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بهش بگونه باباخواهرم اینطوری نیست بازم میاد😂😂😂😂🤣🤣🤣😁😁😁😁

نامه ای به همسر آینده ا م : سلام من آشپزی بلد نیستم همیشه گشنه می‌مونی بدبخت😂👋 دوست دارم بهترینم🦋🦋🦋🦋🦋🦋🪴🪴🪴🪴🪴عروس قورباقه ♥️♥️
خودش میاد من اصلا نگفتم بیا 

یه چند شب برو خونه مامانت بیاد پشت در بمونه دیگه نمیاد،درست نیست ولی خب چاره چیه

بعدم به همسرت بگو یه جورایی بهشون بگه که شبا تنها میمونی ونیازی به زحمت نیست،یا بگو تا آخر عمرم که نمیشه یکی بیاد مراقبم باشه شبایی که همسرم نیست راضی به زحمت نیستم

در رو روش باز نکن.وقتی حرف میزنه خودتو بزن به نشنیدن یا تو اشپزخونه برو

میخوام تنها باشم نمیزاره مغرب میاد .شوهرم بهش کلید داده پیگیر هستن حتما داشته باشن کلید .بعدشم نمیکنه حداقل دخترش بفرسته راحت تر باشم وسواس داره، هی نیگه دستت بشور سینت بشور از همه چی ایراد میگیره خونه کثیف باشه جاییش توجه داره

یه چند شب برو خونه مامانت بیاد پشت در بمونه دیگه نمیاد،درست نیست ولی خب چاره چیه بعدم به همسرت بگو ...

میگه بیکارم زحمتی نیست خوابم نمیاد 😭 کلا سرگرمیه براش. مشکلم اینه همش میگه بچه اینجور بگیر اونجور بگیر تو همه چی سرک میکشه هی گیر میده وسواس داره

بگو مشکوک به کرونایی دیگه نمیاد😐

اتفاقآ بابام تب داره، فکرم خیلی درگیره 😭

جات بودم دستمال میبستم به سرم و میگفتم حالم خوب نیست شب بخیر 

بچه کوجیک دارم بیداره