2777
2789
عنوان

وای استرس دارم یه لحظه بیاین

167 بازدید | 23 پست

مادر نامزدم اومده منو ببینه فردا قرار داریم اولین بارمه میخام ببینمش چه جوری رفتار کنم 😕هیچ وقت استرس نداشتم ولی تو این مورد دلهره دارم میدونم چیز خاصی قرار نیس بشه و همه چی تموم شدس چن روز دیگه عقدمونه ولی میخام تو چشم باشم 🙈یکم یادم بدید لطفا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نامزدمه

اگه نامزده شب خواستگاری نبوده؟

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
خیلی ریلکس و بااعتماد به نفس باش محترمانه رفتار کن و سعی کن اداب رو رعایت کنی مودبانه صحبت کن و از ک ...

مثلا چی صداش کنم ؟؟فاطمه خانوم؟هیچی نمیدونم 😕نامزدمم میگه مامان صداش کن از اول

نه ایران نبودن نامزدم تنها اومده بود خاستگاری حالام بعد اینهمه مشکل ☹داریم بهم میرسیم پدر مادرش اومد ...

خیلی خونسرد و با اعتماد بنفس باش ،اصن فک کن ایشون یه آدم معمولیه  زیاد هم پرحرفی نکن البته ببخشیدا قبلش هم یه چیز ضد استرس بخور

اگه نامزده شب خواستگاری نبوده؟

نه عزیزم اولش دوس بودیم بعد دو هفتم تنهایی اومد خاستگاری چون خانوادش نبودن بعدش قرار شد چن ماه آشنا شیم برا عقد خانوادش بیان

نه عزیزم اولش دوس بودیم بعد دو هفتم تنهایی اومد خاستگاری چون خانوادش نبودن بعدش قرار شد چن ماه آشنا ...

اهان به سلامتی 

استرس نداشته باش وقتی خودش تنها اومده یعنی مستقله

مبارک باشه

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏