2777
2789
عنوان

تزئین اتاق

126 بازدید | 14 پست

ایده ای برای تزئین اتاق دخترونه سراغ دارین؟

البته با وسایل ارزون یا دم دستی

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نت سرچ کن عزیزم 

سرچ کردم ولی چیز خاصی نبود

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
ریسه چراغ بگیر با اون گیره کوچولواا    عکسارو بزن بهش خوشگله

وااای مرسی از ایدت یه چیز خوب به ذهنم رسید😍😘 سپاس

خز شد دیگه  ولی ریسه بگیر خوشگله

باوشه

تو دیجی کالا سرچ کن استیکر چوبی  تخفیفای خوبی خورده مثلا ۴۵تومن میده ۱۵تومن من چند بسته برا اتاق دختر و پسرم گرفتم با این پروانه اینه ای ها    خیلی اتاقشون خوشگل شده جمعا  ۶۰تومن شد من زیاد خریدم 

عزیزی که امضامو میخونی لطفااا  برا آرامش و دلخوشیم دعا کن ❤️ممنونم 

من خونه قبلیمون یه قطاربزرگ درست کردم که یه دیواروکلاگرفت. توواگناش عکساشونوزدم. هرکی میومدخونمون خوشش میومد. قطاربا واگن واسب ودودووریل

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود

شلفک بگیر واس دیوار هاک وسایل هاش‌ رو بگذار 

استیکر های چوبی واس تزئین دیوار هم بگیر 

پرده ی خوشگل‌ با روتختی  و فرش اتاق‌ ست‌ کن 

درد قوی ترم کرد   اشک شجاع ترم کرد  قلب شکسته عاقل ترم کرد  برای آینده ام بیشتر از گذشته ممنونم