چه طوری هست من بچه ندارم بچه کوچیکم اطرافم نیست بگین خوبه واسه آینده😃
نه فقط تا یک سالگی اینا .به نظر من که فقط پول هدر دادنه.منم بچه ندارم ولی اگ بچه دار بشم اجازه نمیدم هیچکدوم ازاینارو مامانم بخره
درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز
من دوست دارم بیشتر واسه بچم لباس بخرن تخت و کمدم که شوهرم میسازه فقط باید لباس بگیرن😂😂
😅😅😅اره منم .بیشتر دوس دارم عروسک بخرن .خودم یه اتاق خرس دارم مرض عروسک دارم😅🤣🤣🤣🤣
درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز
نه فقط تا یک سالگی اینا .به نظر من که فقط پول هدر دادنه.منم بچه ندارم ولی اگ بچه دار بشم اجازه نمیدم ...
آخه عزیزم سر پسرم خیلی اذیت شدم برای خوابوندش هر شب میزاشتیمش تو پتو تابش میدادیم یا کلی بقلش میکردم میزدم پشتش تا خوابش ببره ایندفعه میخوام تاب یا گهواره بخرم راحت باشم