2777
2789
عنوان

خودرو اقساطی

75 بازدید | 4 پست

سلام خانوما

شما از شرایط خرید خودروی اقساطی خبر دارین؟

اگه اره لطفا یه توضیح کامل بهم بدین ممنون میشم

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین

چی شد😐

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین

یعنی تا حالا هیچ کدومتون ماشین قسطی نخریدین😐

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

می تونی از نمایندگی های مدیران خودرو  ماشین بخری من خودم از نمایندگی صدری  تو بندر ماهشهر x55 به صورت اقساطی خریدم
خدمات پس از فروشش  هم خیلی عالیه  شماره نمایندگیشم بخوای می تونم بهت بدم