2777
2789
عنوان

خودرو اقساطی

72 بازدید | 4 پست

سلام خانوما

شما از شرایط خرید خودروی اقساطی خبر دارین؟

اگه اره لطفا یه توضیح کامل بهم بدین ممنون میشم

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین

چی شد😐

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین

یعنی تا حالا هیچ کدومتون ماشین قسطی نخریدین😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

می تونی از نمایندگی های مدیران خودرو  ماشین بخری من خودم از نمایندگی صدری  تو بندر ماهشهر x55 به صورت اقساطی خریدم
خدمات پس از فروشش  هم خیلی عالیه  شماره نمایندگیشم بخوای می تونم بهت بدم