2777
2789
عنوان

دوست پسر

172 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من با یکی رل بودم 

دو سال باهم بودیم

یه سه ماهیه باباش فوت کرده تو همون گیر که باباش فوت شو اومد منو مسدود کرد گفت نمیخامت گذاشت رفت و منم گفتم باشه ورفتم

بعد چند روز پیش عکس منو تو گوشی رفیقم ک میشه دختر خالش دیده باهاش دعوا کرده گفته عکس عشق من و پاک کن.اونم گفته شما باهم کات کردین اینم گفته نه ما کات نکردیم اون نامردی کرد و رفت.منم اومدم به پسره پیام دادم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم که من نامردی در حقت نکردم همه جوره پات بودم این تو بودی که اومدی گفتی نمیخامت و مسدودم کردی

گفت اونموقع پدرم فوت کرده بود حالم خوش نبود تو نباید ولم میکردی من عاشقتم

بعدم الان همش میگه من میخام بمیرم حالم بده بابام فوت شد خانوادم از هم پاشید عشقم رفت

من جا پسره بودم جدی ولت میکردم . چون امدی که تو سختی کنارت نباشه به چه درد میخوره

من اونموقع کنارش بودم خودش اومدم منو بلاک کرد گفت برو

من باید چیکار میکردم ازش خواهشم کردم ولی اون جوابمم نداد

الان برگشته اینجور میگه

من اونموقع کنارش بودم خودش اومدم منو بلاک کرد گفت برو من باید چیکار میکردم ازش خواهشم کردم ولی اون ...

این آدمی که تو توی تاپیک های قبلیت گفتی، مشخصات یه آدم مریض بود که ما می‌شناختیم..... اینطور آدم ها و این طور روابط رو بذار کنار هیچی جز اعصاب خوردی توش نیست