2777
2789

ومعادن رو فردا چک کن ی حمایت قوی رو ۱۷۴۰۰ داره 

اگر حمایت عمل کرد، ی پله بخر

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینایی که با ف و خ شروع میشه اسم نمادشون 😂😂

نه خودرویی ها برا نوسان و کوتاه مدت خوبن

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
2803
ومعادن رو فردا چک کن ی حمایت قوی رو ۱۷۴۰۰ داره  اگر حمایت عمل کرد، ی پله بخر

شستا چطوره؟ كي مقاومت داره؟ بين أين سهمها كدوم خوبن ممنون ميشم راهنمايي كنيد. خودرو. خساپا. خگستر. شستا. 

بيخيال دنيا 
2804
شستا چطوره؟ كي مقاومت داره؟ بين أين سهمها كدوم خوبن ممنون ميشم راهنمايي كنيد. خودرو. خساپا. خگستر. ش ...

شستا بهتره فعلا ک راه نمیده مگه سرخطی بزنی

2805
2801