2789
عنوان

شوک عصبی

2399 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 

بر اثر شنیدن خبر تصادف نامزدم و ایست قلبی ایشون دچار شوک عصبی شدم، البته خداروشکر نامزدم خوب شد اما من همچنان شوک های عصبی ام ادامه داره، ۴ بار تا حالا این شوک رو با علائم زیر تجربه کردم :

گزگز شدید دست و پا، تنگی نفس، سرگیجه شدید، بی حالی و بیهوشی

آیا کسی اطلاعاتی در این زمینه داره؟ باید به روان پزشک مراجعه کنم حتما؟ خوب میشم؟ 

نمیدونم من تپش قلب گرفتم همین علائم و دارم رفتم دکتر قرص مصرف میکنم موقع استرس

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خداروشکر عزیزم که خوب شد.. انشالله درکنارهم خوشبخت زندگی کنین... سعی کن کارهایی که علاقه داری روانجام بدی تاکم کم فراموشت بشه... پیش روانشناس هم بری خیلی خوبه

الهی در بزنند،دررا باز کنی، معجزه ای پشت در باشد.

تنگی نفستون به چه صورته نفس عمیق رو مشکل دارین؟یا نفس کشیدن معمولی

وقتی شوک اتفاق میفته نفس عمیق اصلا نمیتونم بکشم ولی خوب این مورد تو نفس کشیدن معمولیم هم کاملا مشخصه. ولی بیشتر با نفس عمیق مشکل دارم این زمان 

به تاپیک من سر بزنید خواهر من حالتای شما رو داره ببینید مشابه همونید یا خیر

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  
فقط زمان استرس استفاده میکنین؟ چه قرصایی داده؟ پیش روان پزشک رفتین؟ 

نه دکتر قلب پراپرانول گفت همیشه مصرف کن اما من هروقت استرس بگیرم میخورم

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔